Šta se desilo ovoj ženi? Marijana Mateus fotografijom zbunila sve, da li je moguće? FOTO

Šta se desilo ovoj ženi? Marijana Mateus fotografijom zbunila sve, da li je moguće? FOTO

Autor: | 22/07/2023

2

Marijana Mateus na letovanju izgledom oduševila sve

Modna dizajnerka, nekadašnja manekenka, poslovna žena, bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa, Marijana Mateus, privlači pažnju gde god da se pojavi.

Poslednjih godina živi u Londonu i redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o svemu zanimljivom što se dešava u njenom svetu, a u pedesetim izgleda kao da ima bar upola manje.

Instagram

 

Kreatorka ovo leto provodi u Sen Tropeu sa prijateljima, omiljenom mestu slavnih ličnosti, a njen izgled gotovo da je sve oduševio.

Pročitajte: Ovo će vas sigurno iznenaditi - Evo šta je Marijana Mateus po obrazovanju

Naime, ona je objavila fotografiju u lepršavoj plavoj haljini u kojoj njena vitka figura nije ostala neprimećena. Osim letnjeg stajlinga i boje njene kose, mladoliki izgled i osmeh na licu čini se da su njeni glavni aduti zbog kojih izgleda znatno mlađe.

Podsetimo, osim egzotičnih destinacija, poznata kreatorka redovno svraća u Novi Sad, a nedavno je imala i jak razlog za to. Naime, njen brat, Dragan Čolić, napunio je 50 godina, pa je priredio je veliku žurku za odabrane goste, sa mnoštvom plavih i zlatnih balona, naravno tortom, a veselo društvo zabavljale su i kabare plesačice koje su usijale atmosferu.

Pročitajte: Kada su se sreli on nije bio slobodan - Kole i Marijana godinama čuvali ovu tajnu, jedno srce je zauvek slomljeno

Dragan je dve godine mlađi od Marijane. Rođen je, kao i ona, u Vrbasu, u kojem su oboje proveli detinjstvo, a živi u Novom Sadu gde se uspešno bavi advokaturom. Nikada se nije eksponirao, mada sestra voli da ga javno pominje na društvenim mrežama, naročito kada ima rođendanskih povoda za to. Čolić je u braku sa Sofijom, takođe pravnicom, i imaju dvoje dece.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Gaga 12:01 23.07.2023
Odgovori

Kakva kreatorka, pa jos poznata.. Boze Boze.. Toliko fotošopa, svako bi ovako izgledao da koristi sve te filtere, pomalo je i tužno sve ovo kad čovek pogleda.

hellomagazin.rs hellomagazin