Ovo je sin pokojnog Ivana Bekjareva: Vanja beži od kamera, svi se slažu da je isti otac FOTO

Ovo je sin pokojnog Ivana Bekjareva: Vanja beži od kamera, svi se slažu da je isti otac FOTO

Autor: | 19/07/2023

0

Sin Ivana Bekjareva vodi život daleko od javnosti

Prošlo je skoro tri godine otkako nas je napustio Ivan Bekjarev, a sećanje na priznatog glumca ne bledi. Tokom bogate karijere ostvario je na desetine uloga, pa nije retkost da ga vidimo u nekim serijama koje se repriziraju.

Luka Šarac

 

Gledaoci ga najviše pamte kao Stevicu Kurčubića i Boška Despotovića, likove iz Pavićevih serija. Uprkos tome što je igrao negativce uživao je veliku popularnost, što samo govori da je bio majstor svog zanata.

Pročitajte: Ivan Bekjarev je više od 40 godina voleo nju, želja da imaju još jedno dete nije im se ispunila

Sin jedinac Vanja, koga je dobio u braku sa suprugom Mikicom, nije krenuo očevim profesionalnim stopama, ali Ivan Bekjarev nije pokazivao da mu je zbog toga žao.

mirko tabašević

 

‒ Moj sin je, na moju sreću, praktičniji od mene. Zadovoljan sam kako rezonuje život, nemam nikakve primedbe i presrećan sam što nije u mom poslu ‒ priznao je glumac u poslednjem intervjuu koji je dao za HELLO!.

Pročitajte: Vaterpolista u hardkor bendu - Ovo je Relja, mlađi sin legendarnog Voje Brajovića FOTO

‒ U poslu ne mogu da mu pomognem, a držim se devize da se kod kuće ne priča o onome što radimo. Ni sa ženom, ni sa sinom. Vanja je tu na mene. Za život je vrlo spreman, tako da ni tu nema  nekih naročitih lekcija, a ono što je usvojio tokom odrastanja mislim da mu služi ‒ kazao je Ivan Bekjarev, kome je ostala neostvarena želja da dobije unuke.

Facebook

 

Jedna od retkih prilika kada smo Vanju Bekjareva videli u javnosti bila je sahrana njegovog oca u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde je zajedno sa majkom primao izraze saučešća.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac