Čestitamo, Vasilija! Ćerka Nenada Jezdića podelila divne vesti, niko srećniji od ponosnog oca FOTO

Čestitamo, Vasilija! Ćerka Nenada Jezdića podelila divne vesti, niko srećniji od ponosnog oca FOTO

Autor: | 17/07/2023

1

Ćerka Nenada Jezdića upisala glumu

Iako glumci u intervjuima koje daju neretko ističu kako ne bi voleli da njihova deca izaberu istu profesiju, od genetike je teško pobeći, pa se u svakodnevnom životu dešava upravo taj scenario. I to nije od juče. Mnogi glumci nastavili su stopama svojih roditelja, ali je malo onih koji su uspeli da dosegnu njihovu slavu. U tom smislu, Srđan Žika Todorović jedan je od retkih.

Instagram

 

Videćemo kako će se u tim vodama snaći Vasilija Jezdić, ćerka jednog od najtalentovanijih srpskih glumaca, Nenada Jezdića. U ovom upisnom roku našla se među desetoro kandidata koji će činiti poslednju klasu profesora Dragana Petrovića Peleta, pre odlaska u penziju.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

Vasilija se po broju osvojenih poena pozicionirala na trećem mestu rang-liste, dok je na prvom Tara Njego, ćerka operskog pevača Olivera Njega, koji nije krio iznenađenje što je od 400 kandidata bila najbolja.

Ata Images

 

- Sigurno će biti govora da je prva na listi zato što je moja ćerka. Tara je prva po osećaju i pripadnosti, po snazi i energiji. Nikada nije išla na časove i sama se spremala za prijemni - rekao je između ostalog Oliver Njego u izjavi za Kurir.

printscreen

 

Nenad Jezdić se nije oglašavao, ali to ne treba da čudi imajući u vidu da retko daje intervjue, a o porodici priča još ređe. Sa suprugom Sarom u braku je od 1996, a tokom godina zajedničkog života dobili su tri ćerke i sina. O tome kako ih vaspitava, pričao je jednom prilikom za Gloriju.

Pročitajte: Zavet ljubavi u Visokim Dečanima - Ovako je izgledalo intimno venčanje Sare i Nenada Jezdića

- Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: “Ako hoćeš da menjaš, svet počni od sebe - slikovito se izrazio popularni glumac.

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još