Slike koje kriju veliku tajnu: Nikad viđene fotografije Maje Nikolić od pre 20 godina, evo koliko se promenila

Slike koje kriju veliku tajnu: Nikad viđene fotografije Maje Nikolić od pre 20 godina, evo koliko se promenila

Autor: | 01/07/2023

0

Lice Maje Nikolić izgledalo je nekada ovako

Maju Nikolić već decenijama gledamo na malim ekranima. Tokom svoje bogate karijere prošla je kroz najveće televizijske kuće, i bila je voditeljka mnogobrojnih emisija. Maja je prošlog meseca napunila 48 godina, a na njenom izgledu zavideli su joj i na početku karijere, ali i sada.

Miloš Nadaždin

 

Maja je sada objavila fotografije nastale na početku karijere, kada je bila lice BK televizije. Mladalački osmeh i razigrane oči, videlo se da je Maja spremna za novi korak u svojoj karijeri.

Pročitajte: Pravo lice - Maja Nikolić uslikana nenašminkana, make up je stvarno čudo (foto)


Ovom prilikom priznala je da je za njeno fenomenalno raspoloženje bila zaslužno i još nešto - u trenutku kada su fotografije nastale, bila je u trećem mesecu trudnoće. Nekoliko meseci kasnije na svet će doći Tea, a u godinama koje slede Darko i Tija.

 

 


Maja je u toku druge dve trudnoće nabacila višak kilograma i shvatila je da je morala da obrati pažnju na ishranu kako bi sačuvala figuru. Godine discipline i uravnotežene ishrane dale su svoje rezultate, a tajna njene linije, kako je svojevremeno otkrila, nalazi se u salati, voću, zdravim žitaricama.

 

 

Pročitajte: Preslatki tinejdžeri - Maja Nikolić prvi put na crvenom tepihu sa decom, procenite na koga liče naslednici (FOTO)

Ali, priznala je da jednom jelu ne može nikada da odoli, osim ako mora da bude na izuzetno strogom režimu.

Instagram

 

- Jelo kojem ne mogu da odolim je sarma, ali ipak često odolevam. Sve je stvar odluke i za mene je to tako, kada presečem i kada se rešim da povedem računa onda nema odstupanja - rekla je ona svojevremeno.

Pročitajte: Nakon dve i po decenije braka i troje dece Maja Nikolić javno poručila suprugu - Nikad više...(FOTO)
 

Moramo priznati da Maja fenomenalno izgleda, a sudeći po fotografijama iz mladosti, genetika i te kako igra značajnu ulogu u njenom mladalačkom izgledu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin