Slavlje u domu Dragane Mirković: Kuća u Beču puna radosti, pevačica posebno emotivna, odmah se setila Kasidola FOTO

Slavlje u domu Dragane Mirković: Kuća u Beču puna radosti, pevačica posebno emotivna, odmah se setila Kasidola FOTO

Autor: | 06/06/2023

0

Kuća Dragane Mirković danas ispunjena uspomenama iz Kasidola

U porodičnom domu pevačice Dragane Mirković u Beču slave se i pravoslavni i katolički praznici, pa je tako pevačica još jednom pokazala da ne zaboravlja korene, te je proslavila svoju devojačku slavu Svete Trojice.

Muzička zvezda u društvu supruga Tonija Bijelića, obeležila je važan datum za porodicu Mirković, a kako smo mogli da vidimo na fotografiji, koja je nastala u njihovoj kući, Dragana je spremila slavski sto ukrašen figurom anđela, svećom, ali i prelepim cvećem, kao i dekorativnim tanjirima, dok je ispod objave čestitala svima koji slave.

Pročitajte: Veliko slavlje u Beču: Marko i Manuela rasplakali Draganu, svaka majka živi za ovu sreću FOTO

ATA Images

 

Rodno selo Kasidol, pokraj Požarevca, gde je odrasla sa svojim mamom Jelicom i tatom Predragom Mirkovićem, nikada nije zaboravila, a sa muzikom, Draganu je upoznao deda Dragutin koga je slušala kako svira harmoniku, pa je sa pet godina naučila prvu pesmu.

Iako već decenijama živi u Austriji, gde osim vile ima i dvorac, ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji. Podigla im je jednospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u lepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

Pročitajte: Najlepša u Kasidolu - Pogledajte kako izgleda kuća na dva sprata koju je Dragana Mirković sagradila roditeljima FOTO

Instagram

 

U retkim intervjuima u kojima je govorila o mami i tati Dragana je iskreno rekla kako su bili očajni zbog njenih problema sa kukovima koje je imala kao dete.

- Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem.  Bila sam pred operacijom s malim izgledima na uspeh, takva deca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: "Nemoj da plačeš, to dete će biti nešto posebno." Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom - govorila je Gaga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti