Konačno otkriveno ime unuke Anice Dobre: Veruje se da devojčice koje ga nose imaju poseban sjaj

Konačno otkriveno ime unuke Anice Dobre: Veruje se da devojčice koje ga nose imaju poseban sjaj

Autor: | 29/05/2023

1

Mina Sovtić otkrila ime bebe, pa oduševila sve

Ćerka glumice Anice Dobre i biznismena Miodraga Mića SovtićaMina Sovtić, porodila se pre dva meseca u tajnosti, a na svet je donela devojčicu kojoj nismo znali ime, sve do sada.

Naime, Mina je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da su ona i njen dugogodišnji izabranik Luka Nikolić postali roditelji, ali i da se suočava sa jednim problemom.

- Jedva sam čekala da imam izgovor da se odmorim jedno dva sata! Rečenica "spava kao beba" je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad - rekla je tada Sovtićeva.

Pročitajte: Najsrećniji dan držali u tajnosti - Porodila se Mina Sovtić, Anica Dobra postala baka

Dalibor Danilović

 

Nakon gostovanja kod Boška Jakovljevića u emisiji, mlada mama u intervjuu za Gloriju, otkrila je da su devojčici dali ime Luna, koje na latinskom znači Mesec. Veruje se da devojčice koje su dobile ovo ime "sijaju poput mesečeve svetlosti".

Podsetimo, glumica i njen izabranik sklopili su građanski brak u aprilu prošle godine, a zatim su pet meseci kasnije organizovali  veliku žurku kao i crkveno venčanje. Glamurozno venčanje održano je u Beogradu, a sve je ličilo na kraljevski skup.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Pogledajte album venčanja Mine Sovtić i Luke Nikolića (foto)

Monika Pavlović

 

Na proslavu došle su mnoge kolege, među kojima Jovan Jovanović i Amar Ćorović sa kojima je Mina delila kadar u seriji "Žigosani u reketu". Mladenci su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav, a ispred crkve Ružica su ih čekali prijatelji i porodica.

Zanimljivo je da su Mina i Luka odlučili da se nakon venčanja fotografišu u beogradskom Zoo vrtu.

Monika Pavlović

 

 

Komentari (1)

Loading
Nedica 18:32 29.05.2023
Odgovori

Ne mogu da verujem da iko daje to ime. Odmah me asocira na onu mandovku i dr......inu iz zadruge . Odvratno.

hellomagazin.rs Monika Pavlović