Ana Ivanović u prvoj šetnji sa najmlađim sinom: Luka i Leon se ne odvajaju od brata, a tu je i baka Dragana FOTO

Ana Ivanović u prvoj šetnji sa najmlađim sinom: Luka i Leon se ne odvajaju od brata, a tu je i baka Dragana FOTO

26/05/2023

0

Ana Ivanović pre samo dvadeset dana ponovo je postala mama, ali, ako je verovati fotografijama nastalim juče na Palma de Majorki, izgleda kao da nije ni bila u drugom stanju. Slavna teniserka brzo se vraća u formu, čemu svakako doprinosi i neprestano trčanje za decom.

Profimedia

 
 

Društvo na najvećem španskom ostrvu, gde ima kuću, pravi joj majka Dragana. Baka-servis sada je Ani svakako dobrodošao iako se i sama odlično snalazi. Lep i sunčan dan izmamio je dve dame u šetnju, a pored starijih sinova Luke i Leona, lepa Beograđanka na plažu je izvela i tek rođenu bebu. Tata, Bastijan Švajnštajger, ovog puta nije bio sa njima.

Pročitajte: Luka, Leon i... Nemački mediji razotkrili ime trećeg sina Ane Ivanović

profimedia

 

Iako Ana još nije otkrila ime trećeg deteta, a zvanično ni pol, po boji garderobe više je nego izvesno da je reč o još jednom dečaku. Paparaci su uspeli i da ga snime, a posebno je dirljiv bio trenutak kada je bebu, koja ima svega dve nedelje, nežno prislonila na grudi.

Pročitajte: Zdravo, svete! Ana i Bastijan pokazali trećeg sina, na preslatkom snimku prvi put i Luka i Leon VIDEO

profimedia

 

Ana je uvek govorila da joj je porodica bila najveća podrška u svakom trenutku, a za majku je izuzetno vezana. Dragana Ivanović, elegantna dama koja drži do sebe, ne voli mnogo da se eksponira, ali ponekad možemo da je vidimo na ćerkinom Instagramu. Kada joj je nedavno čestitala „Dan majki“, objavu je pratila gomila komplimenata, između ostalog i komentar da je jasno od koga je bivša teniska zvezda nasledila lepotu i dobar izgled.

Pročitajte: Nisu baš sve svekrve iz pakla, Ana Ivanović je prava srećnica - Upoznajte Bastijanove roditelje Alfreda i Moniku FOTO

Instagram

 

Da ovaj mesec ima posebno značenje u njenom životu Ana je pokazala i današnjom objavom na engleskom jeziku, sa posebnim akcentom na slogu „may“: „Hope your month iz aMAYzing.“ Rečenica je ušuškana u buket cveća, koji je verovatno dobila od pažljivog supruga. U jednom video-postu otkrila je kako su izgledali trudnički dani: šetnje su joj pomogle da istroši kalorije, odlazila je rano na spavanje, uglavnom je jela hranu koju je sama spremala kod kuće, a najprijatnije se osećala u laganim haljinama.

Profimedia

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti