Ogromna tragedija: Robertu Redfordu preminuo još jedan sin

Ogromna tragedija: Robertu Redfordu preminuo još jedan sin

Autor: | 19/10/2020

0

Glumac Robert Redford ponovo je doživeo najgoru tragediju koja jednog roditelja može da zadesi. Kako pišu strani mediji njegov sin, preminuo je u 58. godini života. Poznati scenarista Džejms Redford izgubio je prošle nedelje borbu sa rakom. Vest o smrti sina slavnog glumca objavila je neprofitna organizacija „San Francisco Firefighters Cancer Prevention Foundation“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GILBERTO BRENIS (@gilbertobrenis) дана 19. Окт 2020. у 4:38 PDT

- Vatrogasci su izgubili još jednog velikog saveznika. Džejms 'Džejmi' Redford napustio nas je nakon što je patio od raka. Bio je pravi filantrop, duboko zabrinut za zdravlje i sigurnost vatrogasaca i očuvanje naše životne sredine. Džejms Redford je došao u kontakt sa „San Francisco Firefighters Cancer Prevention Foundation“ tokom svog dokumentarnog filma „Tokic Hot Seat“, koji je snimio zajedno sa producentom Kirbijem Valkerom- navodi se u njihovom saopštenju i dodaje:

- Krajnje je ironično što smo prošle godine izgubili Kirbija, a sada i Džejmija - od raka. Džejmi je otišao, ali njegovo nasleđe će živeti u velikim delima koja je stvorio. Neka počiva u miru i neka porodica Redford pronađe mir.

Pročitajte: Oproštaj od velikog platna - Robert Redford najavio kraj filmske karijere

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Click On This Show (@clickonthisshow) дана 1. Феб 2016. у 8:29 PST

Džejms Redford iza sebe ostavlja suprugu Kil i dvoje dece Dilana i Lenu. Robert se još uvek nije oglašavao povodom smrti svog sina, ali strani mediji prenose da je njegovo srce potpuno slomljeno. Robert je Džejmsa dobio iz braka sa Lolovm Van Vagenen sa kojoj je bio u braku od 1958. do 1985. godine.

Nažalost, njhov dvoje već su sahranili jedno dete i to kada je imalo samo mesec i po dana. Glumac je izjavljivao za medije, kako se nikada nije u potpunosti oporavio od smrti deteta koje je izgubio pre 50 godina. Sin Skot je sa dva  meseca preminuo usled sindroma iznenadne smrti odojčeta. Ovaj tragičan događaj Redford je opisao kao “ožiljak koji nikada ne zaceljuje”.

Pročitajte: Robert Redford napušta glumu

– Bilo je zaista teško. Bili smo jako mladi. Dobio sam prvi posao u pozorištu koji nije bio dobro plaćen. Nismo znali ništa o tom sindromu, pa smo zato stalno mislili da smo nešto pogrešili. Kao roditelj uvek kriviš sebe. To je napravilo ožiljak koji verovatno nikada neće zaceliti – rekao je Robert Redford.

Glumac je posle toga dobio još troje dece sa Lolom Van, a razveli su se posle 27 godina braka. Trenutno je oženjen sa Sibil Sagers i to od 2009. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Legendary Ladies (@legendary.ladies_) дана 7. Јан 2019. у 11:03 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram