Ostala mi samo tužna uspomena... Devojčica sa slike danas je velika muzička zvezda ovih prostora, da li je prepoznajete?

Ostala mi samo tužna uspomena... Devojčica sa slike danas je velika muzička zvezda ovih prostora, da li je prepoznajete?

Autor: | 01/05/2023

1

Nekad i sad fotografije bude uspomene

Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Već decenijama je jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora. Rođena je davne 1950. godine, ali izgleda kao devojčica. Tako je i zovu – večita devojčica jugoslovenske zabavne muzike. Ako vam kažemo da je upravo ona otpevala velike hitove kao što su „Zora je svanula“ ili „Da se nađemo na pola puta“, odmah ćete pogoditi o kome je reč.

Instagram

 

Praznik rada prilika je da se podsetimo nekih lepših vremena, pa se tako nostalgija probudila i u srcu Nede Ukraden. Popularna pevačica na Instagramu je objavila jednu crno-belu fotografiju iz pedesetih godina prošlog veka, na kojoj joj društvo prave roditelji.

‒ Prvomajski uranak na Bikavcu, brdu pokraj Višegrada. Srećno vreme mog detinjstva, sa mamom Anđom i tatom Dušanom. „U lijepom starom gradu Višegradu, gdje duboka Drina vijekovima teče, ostade mi samo tužna uspomena...“ Srećan vam Prvi maj! ‒ poručila je pop diva.

Pročitajte: Smrt sina ga je potpuno slomila - Od simpatičnog Rodnija iz Mućki ostala je samo senka, nećete ga prepoznati FOTO

Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još