Stiglo rešenje novosadskog suda! Jovana Balašević preživela porodični pakao, nevenčanom suprugu izrečena nova mera

Stiglo rešenje novosadskog suda! Jovana Balašević preživela porodični pakao, nevenčanom suprugu izrečena nova mera

Autor: | 19/04/2023

0

Mužu Jovane Balašević produžena mera zabrane prilaska

Glumica Jovana Balašević, starija ćerka pokojnog Đorđa Balaševića, prijavila je na Veliku subotu nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici, a Osnovni sud u Novom Sadu doneo je rešenje da se prvobitna mera zabrane prilaska od 48 sati produži na 30 dana.

Boško Karanović

 
 

Kako su za Novosti rekli u pomenutom sudu, Jovanoviću je naloženo da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja u periodu od 30 dana, odnosno do 17. maja. Ukoliko to prekrši, biće kažnjen shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju na koje stranka ima pravo žalbe u zakonskom roku – izjavila je Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu.

Pročitajte: Potresna sudbina ćerki Đorđa Balaševića! Nasilje u vezi trpela i Jovanina sestra Beba - Dečko me je vređao i tukao, a ja sam ćutala

Arhiva HELLO!

 

Jovana Balašević je, prema nezvaničnim saznanjima, u subotu u popodnevnim satima došla do stana u centru Novog Sada u kojem je živela sa nevenčanim suprugom i dve ćerke, uzrasta devet i sedam godina, kako bi pokupila stvari i iselila se. Između partnera je potom došlo do prepirke, a Jovanović, nekadašnji predsednik Skupštine Grada Novog Sada, navodno je zaključao vrata, ne dozvoljavajući Jovani da izađe.

Inspektorima novosadske policije Jovana je ispričala da ju je Jovanović vređao, nazivao je ludačom i sugerisao da treba da se leči, kao i da maltretiranje traje od septembra prošle godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti