Stravična bol: Branku Katić u Beogradu sačekala velika tragedija, njen život zauvek je promenjen

Stravična bol: Branku Katić u Beogradu sačekala velika tragedija, njen život zauvek je promenjen

Autor: | 14/04/2023

1

Roditelji Branke Katić preminuli jedan za drugim

Branka Katić pronašla je sreću u Londonu, gde se udala za producenta i reditelja Džulijana Farina i u skladnom braku dobila dva sina, Luja i Džoa. U domovinu se vratila tokom pandemije sa željom da nastavi karijeru nakon što je decu izvela na pravi put. Međutim, nije ni slutila da će je u Srbiji zadesiti najveća bol.

Profimedia

 

Branka je otkrila da su joj roditelji nedavno preminuli, prvo majka Nada, a ubrzo i otac. 

- U Beogradu sam spletom svih tih okolnosti, da im budem što bliže, provela sam više vremena nego u poslednjih dvadeset godina. To su oni gubici koji ne idu bez boli. I to su ona životna iskustva koja se samo jednom u životu dese uz čitav vrtlog emocija, suočavanja s prolaznošću i vlastitim identitetom - navela je Branka za Gloriju.

Pročitajte: Omiljeni par - Ljubav Branke Katić bio je ovaj proslavljeni sportista, i danas javnost žali što nisu uspeli zajedno

Boško Karanović

 
 

Nema sumnje da su ova dva velika gubitka ostavila veliki trag na našu glumicu. Za kratko vreme suočila se sa burom emocija, te osetila novi strah – strah od smrti. Dodala je da joj je život zbog tužnih događaja u transformativnoj fazi i da se smrt istinski doživi samo kroz gubitak roditelja i bliskih ljudi, ali srećom, u ovom teškom periodu imala je podršku supruga i sinova, te je breme tuge, makar malo bilo olakšano.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti