Udala se za starijeg političara, rodila ćerku, razvela se i nestala: Ovako danas izgleda voditeljka Biljana Popović, Jovana joj je sve FOTO

Udala se za starijeg političara, rodila ćerku, razvela se i nestala: Ovako danas izgleda voditeljka Biljana Popović, Jovana joj je sve FOTO

Autor: | 29/03/2023

0

Pre nego što je 2011. godine napustila novinarsku profesiju, Biljana Popović važila je za jedno od najlepših televizijskih lica. Karijeru je započela u Jutarnjem programu RTS-a, a kasnije smo je gledali na BK televiziji, kao i na Pinku.

Kolegama je bila zanimljiva i zbog ljubavnog života, tačnije zbog romanse sa Branislavom Ivkovićem, koji je u dva mandata bio ministar. On je prethodno bio u dugogodišnjem braku iz kojeg ima tri ćerke i sina.

Pročitajte: Olivera Kovačević ekskluzivno za HELLO! - Istina o mojoj tajnoj udaji

Ata Images

 

Biljana i Branislav zajednički život započeli su u njenoj porodičnoj kući podno Avale.

− Baneta sam upoznala preko porodičnih prijatelja i počeli smo da sarađujemo. On je bio osnivač Fondacije za borbu protiv narkomanije, alkoholizma i sekti, a pošto su neki ljudi iz mog okruženja krenuli stranputicom, sa nekoliko kolega uključila sam se u njen rad. Postepeno smo se zbližili i zaljubili. Trebalo je da se venčamo 2004. godine, ali je moja baka doživela moždani udar. Kad sam izgubila majku, ona je postala moj najveći oslonac. Bane je o njoj brinuo kao sin i to mi je mnogo značilo. Iskreno ga je zavolela i kad sam joj saopštila da ću se udati za njega bila je presrećna – pričala je Biljana.

Pročitajte: Ona više nije ista žena - Ljubav Marinka Madžgalja bila je poznata voditeljka, pričalo se da je izgubila njihovu bebu

Instagram

 

Venčali su se 2010. godine, na Dan zaljubljenih, i dobili ćerku Jovanu. Brak, ipak, nije opstao. Paparaco Kurira prošle godine snimio je nekadašnjeg političara u šetnji sa novom, znatno mlađom izabranicom.

Sa druge strane, ako je suditi po Biljaninom profilu na Instagramu, i dalje je lepa kao što je pamtimo, a centralno mesto u njenom životu zauzima petnaestogodišnja ćerka.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još