Da li je moguće? Viđamo ga u javnosti, a malo ko zna da je on sin Netela Karajlića FOTO

Da li je moguće? Viđamo ga u javnosti, a malo ko zna da je on sin Netela Karajlića FOTO

Autor: | 26/03/2023

0

Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić nikada nije eksponirao porodicu u medijima, a već nekoliko decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Sanjom Bjelanović koja je po profesiji arhitekta, a o njoj je u više navrata govorio kao velikoj podršci kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

- Sanja i ja smo raja iz škole. Formiralo nas je gimnazijsko doba. U tom periodu dobijaš one karakteristike koje ti određuju ceo život. Mi smo odrasli u vremenu kada nije bilo važno da li je neko poznat ili ne. Tako smo vaspitani. Nas dvoje smo se tada zbližili, ali ako me pitate kako i zašto, ne umem da vam dam odgovor. Mislim da u životu i ljubavi ne postoji recept. Da postoji, bilo bi dosadno - izjavio je Nele za magazin Glorija

Pročitajte: Nijedna nije kao ona - Nele Karajlić 40 godina voli samo nju, znaju se još iz školskih dana (foto)

Boško Karanović

 

Multitalentovani umetnik pre deset godina preživeo je težak infarkt, posle čega je rešio da „povuče ručnu“ i primiri se. Živi na relaciji Beograd-Koraćica, a porodičnu sreću upotpunili su mu naslednici ćerka Jana i sin Srđan koji su danas odrasli ljudi.

Jana Janković je svojevremeno krenula stopama svog oca, negujući umetničku crtu i talenat. Ona je uporedo sa osnovnom i srednjom školom pohađala i baletsku školu, te je čak igrala i u nekoliko predstava u Narodnom pozorištu.

Ipak, ljubav prema životinjama je naposletku prevagnula, te je Jana upisala Veterinarski fakultet u Beogradu, a nakon završenih studija ona se zaposlila u Nemačkoj. Lepa Jana danas živi i radi u Švajcarskoj.

Pročitajte: Više nisam oženjen, sve stečeno isključivo je moje - Siniša Kovačević posle 40 godina braka sa Ljiljanom Blagojević objavio RAZVOD

Instagram

 

Sa druge strane Srđan se kao mlađi bavio fudbalom, ali je nakon toga odlučio da krene jednim od tatinih puteva.

- Sin je do sada bio fudbaler, ali, kako krv nije voda, sad je otišao na master režiju u Berlinu - ispričala je jednom prilikom za "Premijeru" Neletova supruga, a Srđan je inače bio student američkog "Mount Mercy" univerziteta.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti