Pričalo se da je odlučio da se zamonaši: Glumac Lazar Dubovac ponovo iznenadio javnost, ovo je njegova odluka FOTO

Pričalo se da je odlučio da se zamonaši: Glumac Lazar Dubovac ponovo iznenadio javnost, ovo je njegova odluka FOTO

Autor: | 20/03/2023

0

Glumac Lazar Dubovac ponovo u fokusu javnosti

„Zakopane tajne“, nova telenovela u televizijskoj ponudi, okupila je brojnu ekipu koju čine glumačke zvezde, nova lica, a tu su i neki svima dobro poznati glumci koje dugo nismo videli na malim ekranima.

Među njima je i Lazar Dubovac, koga smo upoznali još 2008, u popularnoj seriji „Moj rođak sa sela“. U to vreme imao je 25 godina, a među iskusnim kolegama, kao što su Tanasije Uzunović, Dragan Jovanović ili Dubravka Mijatović, uspeo je da se izdvoji ulogom Milašina.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Moj rođak sa sela promo

 

Iako su mu predviđali blistavu karijeru, Lazara smo prethodnih godina videli u tek nekoliko sporednih uloga, u serijama „Urgentni centar“ ili „Beležnica profesora Miškovića“.

Glasine da je krenuo stopama kolege Rastka Lupulovića, te da planira da se zamonaši potkrepile su izjave onih koji su ga sreli na Svetoj Gori. Zatim je i on sam potvrdio istinitost priče.

‒ Nisam mogao da se nagledam lepote. Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da preispituje sebe zašto je na ovoj planeti i kuda odlaze naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se čemu jurnjava za poslom, svađe, dokazivanja. Ništa vam ne okupira pažnju ‒ priznao je.

Pročitajte: Ko jednom ode na sveto mesto, nešto ga vuče da se ponovo vrati - Oglasio se glumac iz domaće serije koji je navodno odlučio da se zamonaši

Youtube printscreen

 

Kao iskušenik u manastiru Hilandar Dubovac je obavljao razne poslove.

‒ Turisti su me prepoznali i čudili se otkud to da im glumac kuva i služi kafu. Monahe ne interesuje ko sam ja, čime se bavim, koliko novca imam, već je osnova svega ljubav. Kuvanje kafe je vrsta pažnje, a i to je ljubav. Pored toga krčio sam put u šumi, čistio manastir, pravio sveće i brojanice.

Pročitajte: Na putu je čistote duše, nemojmo ga ometati - Pevačica otkrila detalje novog života Milana Stankovića

Instagarm

 
 

Glumac Lazar Dubovac je, bar za sada, odustao od ideje da se zamonaši, a profesiji za koju se školovao dao je novu šansu prihvatajući ulogu u seriji „Zakopane tajne“.

„Magični Ogi“, javno ga je pohvalio scenarista Žarko Jokanović, otkrivajući ime njegovog lika u seriji.

Youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti