Ovo je najstariji sin Ramba Amadeusa: Ilija je sav u mišićima i najviše liči na slavnog oca FOTO

Ovo je najstariji sin Ramba Amadeusa: Ilija je sav u mišićima i najviše liči na slavnog oca FOTO

Autor: | 17/03/2023

0

Najstariji sin Ramba Amadeusa zaljubljen je u bodibilding

Muzičar Rambo Amadeus je u braku sa suprugom Karin, od koje se razveo pre nekoliko godina, dobio tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Instagram

 

Najstariji naslednik „svetskog megacara“ izrastao je u lepog i zgodnog momka, a da bi sakrio pravi identitet, prepoznatljivo prezime Pušić preveo je u Sicpu, kako glasi njegov Instagram profil.

Ilija Pušić je pravi sportski tip, o čemu svedoči njegovo mišićavo telo, na kome bi mu pozavideo i Švarceneger iz mlađih dana.

Pročitajte: Rodila mu je tri sina i zabila nož u leđa! Ovo je bivša žena Ramba Amadeusa koja danas živi sa njegovim kumom FOTO

Instagram

 

- Klinci masovno bilduju, podsvesno osećajući da su predviđeni da budu u budućnosti fizička radna snaga. Bilduje i moj najstariji sin, njegov generacijski instinkt je jači od mojih saveta – našalio se Rambo jednom prilikom.

Osim teretane, Iliju zanimaju i motori, a uz pozatog oca, koji je šampion u jedrenju, zavoleo je sve sportove na vodi. Kao svi mladi ljudi, sin Ramba Amadeusa uživa i u putovanjima i izlascima sa prijateljima.

Pročitajte: Oglasio se Rambo Amadeus - Žao mi je što sam izgubio živce i dodirnuo...

Instagram

 

Osim fotografija sa tatom Antonijem, na Ilijinom profilu mogu se videti i one na kojima je sa majkom Karin, za koju kaže: „Nije što je moja, al' najlepša je.“

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images