Kakvo iznenađenje! Nikola Kojo u 55. saopštio divne vesti, svi mu čestitaju FOTO

Kakvo iznenađenje! Nikola Kojo u 55. saopštio divne vesti, svi mu čestitaju FOTO

Autor: | 10/03/2023

0

Nikolu Koja gledali smo u brojnim ulogama, od „Žikine dinastije“ preko „Mi nismo anđeli“ i „Lepa sela, lepo gore“ do „Čudnih ljubavi“ i „Crne svadbe“. Nema sumnje da proslavljeni glumac može da se snađe u svakom žanru, ali pred njim je sada jedan sasvim novi izazov.

Pročitajte: Nikola, OŽENJEN SI! Kojo uslikan kako se ljubi u usta sa tek razvedenom koleginicom, pogledajte fotku koja kruži Internetom

Boško Karanović

 

Posle dugog čekanja, potvrđeno je da će Kojo voditi „Najslabiju kariku“, koja se posle mnogo godina vraća u ovdašnji televizijski etar. Iako smo ga pre jedne decenije gledali kao domaćina kvizu „Šou svih vremena“, novi format je znatno izazovniji.

Pročitajte: Za Anu će se tek čuti - Ćerka Nikole Koje izrasla u nestvarnu lepoticu, najnovije fotografije oduševile FOTO

Promo

 

„Šou svih vremena“ vodio je sa Mašom Pavlović i tu je mogao da ispolji svoju šarmantnu i duhovitu stranu na koju smo svi navikli. Međutim, „Najslabija karika“ poznata je po nemilosrdnim i hladnokrvnim voditeljima. Svi se sećamo legendarne Sandre Lalatović koja je ovaj format vodila dve hiljaditih. Ona je bila strah i trepet kako takmičarima, tako i gledaocima, tako da su očekivanja od Koja velika, ali ne i nedostižna.

Pročitajte: Preko noći je postala bivša - Nju je Nikola Kojo ostavio i manekenku odveo pred oltar

Boško Karanović

 

− Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih televizijskih formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. U ulozi voditelja trudiću se da budem nešto nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima – rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti