Devojke mogu samo da joj zavide: U luksuzni stan Viktora Živojinovića upravo se uselila ONA

Devojke mogu samo da joj zavide: U luksuzni stan Viktora Živojinovića upravo se uselila ONA

Autor: | 02/02/2023

0

Ona je ljubav Viktora Živojinovića

Viktor Živojinović nedavno se na Instagramu pohvalio kako izgleda stan koji su mu roditelji kupili u jednom luksuznom kompleksu. Mediji navode da su Brena i Boba za nekretninu od 140 kvadrata izdvojili čak sedamsto hiljada evra.

Pročitajte: 140 kvadrata na 40. spratu, pogled na ceo Beograd - Pogledajte u kakvom luksuzu živi Brenin i Bobin sin VIDEO

Privatna arhiva

 

Stan Viktora Živojinovića zaista izgleda impresivno, a posebna priča je pogled sa četrdesetog sprata i Beograd kao na dlanu. Romantični zalasci sunca kao stvoreni su za zaljubljene, no, Brenin i Bobin naslednik posle raskida sa šminkerkom Sandrom Miljaković emotivni život vešto krije od očiju javnosti.

Pročitajte: Stefan Živojinović objavio prvu fotografiju posle dve godine - Nekada zgodni sin Lepe Brene, pogledajte šta je od njega ostalo FOTO

Boško Karanović

 

Ona je ljubav Viktora Živojinovića

Ipak, Živojinović junior ne živi sam u luksuznih 140 kvadrata. Kako je upravo otkrio na Instagramu, cimerka mu je postala jedna „lady“, kućni ljubimac kojeg je iz porodične vile na Bežanijskoj kosi „preselio“ u svoj stan.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović