Dečak sa slike danas na računu ima 80 miliona! Obožavate ga, a da li ga prepoznajete FOTO

Dečak sa slike danas na računu ima 80 miliona! Obožavate ga, a da li ga prepoznajete FOTO

Autor: | 09/12/2022

0

Nekad i sad - Da li prepoznajete dečaka sa fotografija

Njegovo detinjstvo bilo je specifično, sport je od malih nogu shvatao vrlo ozbiljno i nije imao vremena za druženja, izlaske i školske ekskurzije. Ipak, rekao je da ni za čim ne žali, jer je trud počeo da se isplaćuje.

Pročitajte: Dete kome je siromaštvo uskratilo sve - Ovo je fotografija Zorice Brunclik koja je podigla toliko prašine, tuga

Privatna arhiva

 

Na fotografiji vidimo dečaka koji je sa svega sedam godina upisan u školu fudbala Altina iz Zemuna. Talentovan i siguran u svoje kvalitete, prvi profesionalni ugovor potpisao je kao petnaestogodišnjak, sa Partizanom. Ušao je u istoriju kluba kao najmlađi debitant i strelac, a sa crno-belima je osvojio Prvenstvo Srbije i dve titule Kupa Srbije. Blistavu karijeru nastavio je u Fjorentini, gde je proglašen za najboljeg mladog igrača italijanskog šampionata.

Pročitajte: Klanja mu se ceo svet - Prepoznajete li dečaka sa slike? Njegova naslednica dokaz je da ćerke i te kako liče na očeve

Privatna arhiva

 

Početkom godine, na 22. rođendan, potpisao je za Juventus i postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji. Dušan Vlahović samo od ovog transfera zaradio je oko osamdeset miliona evra.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin