I u sedmoj deceniji samo takva zavodnica: Kim Katral konačno u javnosti sa 14 godina mlađim dečkom (foto)

I u sedmoj deceniji samo takva zavodnica: Kim Katral konačno u javnosti sa 14 godina mlađim dečkom (foto)

Autor: | 11/11/2022

0

Kim Katral ne prestaje da pleni prkosnim seksepilom i kul stavom iako je odavno u godinama u kojima se za ženama više ne okreće na ulici. U avgustu je proslavila 66. rođendan.

‒ Svojom sedmom decenijom koračam opušteno. Znate onaj osećaj kada sredite kuću i izbacite stare stvari koje vam više ne trebaju, pa je sve sveže i čisto? Dugo sam sa sobom vukla težak teret, a sad sam se toga konačno oslobodila. Lakše se diše, ima više prostora – objasnila je čuvena Samanta.

Pročitajte: Šta se dogodilo sa Samantom Džons - Pričalo se da su je “ubili”, a sada je konačno otkriveno šta su joj učinili

Guliver Getty Images

 

Posle tri propala braka i brojnih loših veza, Kim je konačno pronašla svog Gospodina Zverku, 14 godina mlađeg Tomasa Rasela.

‒ Vredelo je čekati ga. On je prava petarda. (smeh) I savršen je za mene. Nikad nisam bila srećnija – ispričala je svojevremeno za magazin People.

Pročitajte: Kim Katral - Nisam više ona žena koju ste poznavali

Kim i Tomas pojavili su se na dodeli nagrada u Londonu, što je bilo veliko iznenađenje, budući da glumica već dugo izbegava javne događaje. 

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti