Samo se čuo vrisak: Jelena Janković hitno operisana

Samo se čuo vrisak: Jelena Janković hitno operisana

Autor: | 24/10/2022

0

Jelena Janković hitno operisana

Teniserka Jelena Janković nakon što se vratila na teren, odmah je doživela povredu.

Iako već nekoliko godina ne igra profesionalno, nekada najbolja teniserka sveta u Luksemburgu je učestvovala na jednom od turnira legendi.

Pročitajte: Godinu dana nismo ih videli - Jelena Janković konačno u javnosti sa tajanstvenim partnerom doktorom Brankom (foto)

Profimedia

 

U petak uveče ukrstila je reket sa Danijelom Hantuhovom, a prilikom jednog drop šot udarca Slovakinje, krenula je na loptu i samo vrisnula. Ispostavilo se da joj je patika zapela za podlogu zbog čega je pokidala ahilovu tetivu.

Organizatori turnira odmah su obezbedili privatni avion i Jelena se iste večeri vratila u Beograd, gde je juče operisana.

Jelena Jovanov

 

Od profesionalne karijere Jelena Janković se oprostila na US Openu 2017. godine, ali nikada nije zvanično objavila kraj. Poslednji meč odigrala je protiv Čehinje Petre Kvitove u prvom kolu. 

Publika je potom mogla da je vidi tek 2020. u Beogradu, na agzibicionom Adrija turu, a letos se na Vimbldonu takođe takmičila u dublu na turniru legendi, prenosi Tanjug. 

Pročitajte: O njihoj ljubavi brujao je ceo svet - Jelena Janković nikada nije potvrdila vezu sa kolegom, iako je hemija bila očigledna

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti