Pirs Brosnan uznemirio javnost objavom o tragičnoj smrti: Iskreno saučešće porodici... FOTO

Pirs Brosnan uznemirio javnost objavom o tragičnoj smrti: Iskreno saučešće porodici... FOTO

Autor: | 18/10/2022

0

Pirs Brosnan slomljen zbog velikog gubitka

Priznati glumac Robi Koltrejn, koji je preminuo u 72. godini, bio je zvezda serijala o avanturama Harija Potera, a pamte ga i obožavaoci Džejmsa Bonda. Gledali smo ga kao Valentina Zukovskog, bivšeg KGB agenta i trgovca oružjem, u „Zlatnom oku“ 1995. i četiri godine kasnije u filmu „Svet nije dovoljan“. U oba ostvarenja glavnu ulogu tumačio je Pirs Brosnan. Zukovski je bio jedan od omiljenih sporednih likova „007“ franšize.

Pročitajte: Pet dana pre 97. rođendana - Preminula slavna glumica Anđela Lensberi

Profimedia

 

Potresla me je tužna vest da je moj dragi prijatelj preminuo. Mnogo mi je žao“, napisao je Brosnan na Instagramu i raznežio svoje pratioce. Objavio je i dve fotografije sa snimanja, koja pamti po dobroj zabavi i smehu.

„Ne mogu da zamislim boljeg glumca i humanijeg čoveka sa kojim bih podelio ekran. Iskreno saučešće porodici, upućujem im podršku, molitve i ljubav.“

Pročitajte: Žena koja je Bondu ukrala srce - Od njenog pogleda kolena mi i danas klecaju

 

 

Javila se i Dž. K. Rouling, autorka romana o čuvenom dečaku čarobnjaku. U filmskim verzijama Koltrejn je igrao simpatičnog diva Hagrida, a Danijel Redklif i Ema Votson u svojim oproštajnim govorima na društvenim mrežama istakli su da su odrastali uz njega. Kao, uostalom, i mnogi fanovi Harija Potera, danas već odrasli ljudi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin