Sudbinski susret u gradu ljubavi: Ko je muškarac sa kojim Dragana Mićalović uživa u Parizu (foto)

Sudbinski susret u gradu ljubavi: Ko je muškarac sa kojim Dragana Mićalović uživa u Parizu (foto)

Autor: | 12/08/2022

0

Ljubavni život Dragane Mićalović oduvek je intrigirao javnost, ali već neko vreme čini se da je na tom polju zatišje. Iako se posle raskida veridbe sa biznismenom Stevanom Purićem špekulisalo o njenim potencijalnim partnerima, glumica se po tom pitanju nije izjašnjavala.

Pročitajte: Ja sam sledeća! Udaje se Dragana Mićalović, sestra Sloboda prva čestitala (video) 

Instagram

 

Dragana se posvetila karijeri, ali dok trenutno odmara od snimanja, odlučila je da poseti Pariz, i u trenu, ljubavna situacija se zakuvala, što nekako i ide uz najromantičniji grad na svetu.

Naime, Dragana je u gradu ljubavi srela starog poznanika, muzičara Nika Malena, koji je na nju pre deset godina ostavio veliki utisak. Naočigled prolaznika njih dvoje su pevali i igrali, a kako je bila vrlo uzbuđena i inspirisana susretom, glumica je objavila zajedničke fotografije uz emotivan opis:

Pročitajte: Posle raskida veridbe konačno sreća, Dragana Mićalović oduševila - Prvi put volim ovako

 

 

„2011. sreli smo se prvi put na trgu u Puli na kom je on svirao. Francuz i Srpkinja oboje studenti, oboje puni snova i želja. 2022. nalazimo se ponovo na trgu ali u drugoj državi, u drugom gradu... U gradu ljubavi na Monmartru. Taj Francuz i ta Srpkinja, sada malo zreliji i još uvek puni snova, ali sa mnogim od nekadašnjih već ostvarenim... Ovo je bio njegov poslednji dan u Parizu a moj prvi dolazak u isti i želeo je da svira za nas, a mi da pevamo sa njim. Lepota i atmosfera gradova kao što su Pula i Pariz zaista ulepšavaju život! Ali ga neverovatnim suštinski lepim čine sami ljudi i situacije koje nam Bog šalje. Život je lep.“

Da li je pariski duh probudio stare varnice, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin