Džaba novci: Odluka Seke Aleksić iznenadila, zar ovako na nastup? (video)

Džaba novci: Odluka Seke Aleksić iznenadila, zar ovako na nastup? (video)

Autor: | 23/06/2022

0

Odluka Seke Aleksić iznenadila sve fanove 

Počele su letnje gužve na autoputevima, što znači da narednih nedelja nećemo ni brzo ni lako stizati do željene destinacije. Pošto železnički saobraćaj nema takvih problema, a nedavno su Beograd i Novi Sad spojeni modernim vozovima, Seka Aleksić odlučila je da proveri kako to funkcioniše. Imala je i dobar razlog – trebalo je doći na koncert na vreme.

Pročitajte: Jakov, Jovan i jedna princeza - Ćerka Seke Aleksić poneće prelepo ime

Kompletno se „skockala“ za nastup, stavila tamne naočare i došla na stanicu, gde je strpljivo čekala da se ukrca u voz za Novi Sad. Nije krila oduševljenje prevoznim sredstvom.

‒ Čula sam od prijatelja da je trasa odlična i udobna. Jeste da je bilo malo ludo, ali ne pamtim kad sam se lepše provela u poslednje vreme. Jedni su gledali krišom, drugi su ignorisali, kao da se ništa ne dešava, treći su hteli da se slikaju sa mnom. Nikad ranije nisam išla vozom, super je! – izjavila je folk zvezda za „Blic“.

 

Odluka Seke Aleksić njima je zasmetala 

No, bilo je i onih koji nisu odobravali njen potez. Jer, bar ona na raspolaganju ima luksuznu limuzinu, privatni avion, svemirski brod... Ali, eto, želela je da putuje sa „običnim“ svetom. Kada je čula komentare, Seka je poslala odgovor koji je sve oduševio:

„Najsmešnije je što je neki portal napisao da sam se tako vozila jer sam 'bankrotirala', a ne shvataju kako je u vozu super i da se ceo svet vozi u njemu jer je jako gotivno. Potpisujem odmah da bih se svuda vozila vozom umesto automobilom sa vozačem. Gospođa da budem!“, napisala je na Tviteru.

Twitter

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još