Jelena Rozga ipak ljubi zgodnog kuvara? Viđeni zajedno, osmesi rekli više od reči

Jelena Rozga ipak ljubi zgodnog kuvara? Viđeni zajedno, osmesi rekli više od reči

Autor: | 21/06/2022

0

Dečko Jelene Rozge još uvek je misterija 

Šuškanja da je Jelena Rozga ponovo zaljubljena, i to u jednog majstora kulinarstva, počela su još prošle godine. Iako se splitska pop diva samo jednom oglasila tim povodom i naglasila da su ona i naočiti „chef“ Ivan Pažanin, sa kojim su je dovodili u vezu, samo dobri prijatelji, izgleda da se tu „kuva“ nešto mnogo pikantnije.

Pročitajte: Da li će sada konačno shvatiti koliko ga je volela, Jelena Rozga u suzama - Ko razum noćas fališ ovom ludaku (video)

 

 

‒ Solo sam ‒ rekla je nedavno Jelena, ali, da li je baš tako? Jer, pre nekoliko dana snimili su je sa sedam godina mlađim kuvarom u jednom zagrebačkom kafiću. Sedeli su jedno do drugog, a reklo bi se da su bili i odlično raspoloženi, pišu hrvatski mediji i priču potkrepljuju dokazima, to jest fotografijama iz pomenutog objekta.

Pročitajte:Žene lude za njim, jedna mu je čak posvetila pesmu - Ko je kuvar koji je uspeo da zavede Jelenu Rozgu? (foto)

 

 

Iako nisu skidali naočare za sunce, bilo je jasno čije se oči kriju iza tamnih stakala. Kafić su napustili zajedno i krenuli u istom pravcu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti