Iza zatvorenih vrata: Kućna pomoćnica Lepe Brene sve iznela u javnost, posle ovih reči gledaćete je drugim očima

Iza zatvorenih vrata: Kućna pomoćnica Lepe Brene sve iznela u javnost, posle ovih reči gledaćete je drugim očima

Autor: | 12/02/2022

7

Kućna pomoćnica Lepe Brene, koja je godinama radila u njenom domu na Bežanijskoj kosi, ispričala je kakav je tretman imala u kući Živojinovića, ali i kako se folk zvezda prema njoj ophodila.

‒ Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Prema mojoj porodici ponašala se kao prema svojoj – otkrila je za jedan nedeljnik.

Pročitajte: Sestričina Lepe Brene živi na drugom kontinentu i preslikana je tetka - Ja sam njena nesuđena ćerka (foto)

Andreja Damnjanović

 
 

‒ Kad god bih završila posao i krenula kući, ona bi mi spakovala hranu, voće, sokove, slatkiše. Nije htela da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze s platom. O garderobi da i ne govorim. Čak je kupovala kapute za mene i moje ćerke i davala nam odeću za sve prilike – ispričala je, ne štedeći komplimente na račun velike muzičke zvezde.

Pročitajte: Lepa Brena prekinula ćutanje, progovorila o odnosima sa sinom i konačno otkrila gde je Stefan - Uskoro će se sve saznati

Luka Šarac

 

‒ Zahvaljujući njoj, moja deca su završila fakultet – dodaje bivša kućna pomoćnica Lepe Brene.

Sudeći po njenim rečima, folk zvezda je sve samo ne tvrdica, kako je pojedini mediji predstavljaju, a deo javnosti doživljava. Baš iz tog razloga odlučila je da izađe u javnost i pričom iz prve ruke razbije predrasude o nekadašnjoj šefici.

Komentari (7)

Loading
Jasna 20:00 12.02.2022
Odgovori

Uopste nisam iznenadena kada sam pročitala izjavu žene koja radila kod Brene , to sve sto je Brena cinila .....lici na Lepu Brenu , ona je veoma dobar covek ! Sve najbolje mislim o Breni , neka je srecna , zdrava i vesela uz svoju porodicu !

zare 23:35 12.02.2022
Odgovori

Stipsa bila,stipsa i ostala....jedna izjava na njenoj strani ne znaci nista.Poznajem je sa pocetka karijere pa na dalje,tako da...

Snežana Stevanovic 01:50 13.02.2022
Odgovori

Ne daje ona što ima Nego što zna kako je kad nema. Živa zdrava nama Brena bila..

Vera 07:27 13.02.2022
Odgovori

Breni sam se uvijek divila. Zli jezici neka i dalje opanjkavaju ali zna se da je Brena jedna divna i osjećajna žena.Svaka čast ovoj gospođi što je radila kod Brene ,rekla je istinu .

Milojko 19:28 13.02.2022
Odgovori

Samo voli da krade struju I vrlo verovatno je platila porez Srbiji.

Tatjana Müller 12:13 14.02.2022
Odgovori

Brena mi je uvijek bila simpaticna pomalo luckasta u mladosti,vi koji ju ne volite najprije ispred svoje kuce pometite .Meni je drago sto je dobra kao osoba jer mi bas tako i izgleda .

Jelena 18:40 14.02.2022
Odgovori

Isto znam iz proverenog izvora, zene koja je meni kao druga majka da doticna persona pevaljka, uopste nije sirokogruda, naprotiv vrlo proracunata zena koja gleda svoje dupe i interes.. Uostalom nju je i zivot naucio da grabi i da nema vracanja u selo... A iz drugog izvora znam da je i tuzena zbog nezakonitog prisvajanja pesme Jugoslovenka i da se sudi sa poznanicom moje mame vec dugi niz godina... Tako da sig necu verovati recima ex sluzavke i zasto uopste potreba da se ona izjasnjava javno i hvali ex gazdaricu... prst na celo...

hellomagazin.rs hellomagazin