U trenerci i bez šminke: Nataša Bekvalac snimljena u bolnici za estetsku hirurgiju (video)

U trenerci i bez šminke: Nataša Bekvalac snimljena u bolnici za estetsku hirurgiju (video)

Autor: | 14/01/2022

2

Nataša Bekvalac posetila kliniku za estetsku hirurgiju

Praznici su iza nas, vreme je da se vratimo u realnost i oporavimo duh i telo posle nekoliko dana oduška, kada smo više razmišljali o hedonizmu, a manje o organizmu. Posle uspešnog novogodišnjeg nastupa Nataša Bekvalac uputila se sa porodicom na Zlatibor, gde su uživali na snegu i svežem planinskom vazduhu. No, poslovne obaveze uskoro su lepu pevačicu vratile u Beograd.

Pročitajte: Potpuno neočekivano, Nataša Bekvalac za Božić donela važnu odluku, ćerke Hana i Katja ne kriju iznenađenje

Dušan Petrović

 

Ekipa „Paparazzo lova“ ušla joj je u trag. Tačnije, njenom automobilu koji je malo „štrčao“ jer su ga odale novosadske tablice. Dok su je pratili u šali su primetili da pop zvezda nije vozila po propisima jer ne mari mnogo za boje na semaforu.

Nataša se zaustavila ispred fitnes-centra, a posle toga svratila je do jedne klinike specijalizovane za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Šta li je tamo radila, kad joj, moramo priznati, baš ništa ne fali?

Komentari (2)

Loading
Cica 17:23 15.01.2022
Odgovori

Kako je lepa ova Zena pa ona na sebi nikad nista nije radila, molim estetski zahvati zasto Boze Mili recite joj da ne radi to odvrati the je od toga. Jer ta "prirodna" lepota radja se jednom pa.ko zna kada. A Taj glas u sustinski kvalitetna muzika reci pesama njen ples to se ne moze ponoviti.

hellomagazin.rs hellomagazin