Srce je stalo u 49. godini: Preminuo Igor Karanov, prvi urednik srpskog izdanja magazina HELLO!

Srce je stalo u 49. godini: Preminuo Igor Karanov, prvi urednik srpskog izdanja magazina HELLO!

Autor: | 12/01/2022

0

Preminuo Igor Karanov u 49. godini života 

U noći između utorka i srede iznenada je prestalo da kuca srce Igora Karanova, priznatog novinara, pisca i pesnika. Tokom karijere koja je trajala više od dve decenije njegovo ime mogli ste da pročitate pored izvrsnih tekstova u mnogim prestižnim dnevnim listovima i nedeljnicima, a bio je i prvi urednik srpskog izdanja magazina HELLO!.

Novinarski rad počeo je u „Dnevniku“ u rodnom Novom Sadu. Potom su počeli da se niži ostali mediji: „Blic“, „Svet“ „Puls“, „Profil“, „Gloria“, „Playboy“, „Elle“, „Story“, „FHM“, portali, blogovi, sve do poslednjeg angažmana na televiziji „Insajder“.

Pročitajte: Srce Bojane Lekić zauvek je slomljeno, smrt ga je uzela prerano

Nebojša Babić

 

‒ Iznenadni i prerani odlazak Igora Karanova za nas je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom ‒ navodi se u saopštenju „Insajdera“, gde je nedavno počeo da vodi emisiju „Priča u priči“.

Karanov, koji je iza sebe ostavio troje dece, preminuo je u 49. godini u Beogradu. Između ostalog bio je majstor aikidoa, a umeo je i da dohvati gitaru, da zasvira i zapeva. Objavio je roman „Dnevnik jednog vladara“, dok je za „Vek bez ikog“, jednu od njegove tri knjige poezije, dobio nagradu „Matićev šal“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin