Peta supruga ga je načisto očarala: Nikolas Kejdž postaje tata u 58. godini

Peta supruga ga je načisto očarala: Nikolas Kejdž postaje tata u 58. godini

Autor: | 08/01/2022

0

Nikolas Kejdž postaje tata po treći put 

Nikolas Kejdž je po svemu nekonvencionalna holivudska zvezda. Iako se često nađe na meti podsmeha zbog stila oblačenja, nove kose i broja žena koje je odveo pred oltar, ali i lošeg izbora filmova koje snima poslednjih godina, glumac se ne obazire ni na šta i uživa u svom svetu. Prošlog marta izgovorio je sudbonosno „da“ u gradu vezanom za naslov ostvarenja za koje je dobio Oskara, Las Vegasu, a peta supruga postala mu je tri decenije mlađa glumica Riko Šabata, koju je upoznao dok je snimao u Japanu.

Pročitajte: Nikolas Kejdž peti put pred oltarom - Sudbonosno da u gradu greha (foto)

Profimedia

 

Nikolas Kejdž postaje tata, sinovi oduševljeni 

Prvih dana nove godine iz njihovog doma stigle su lepe vesti – uskoro će postati roditelji. Kejdž, koji je juče proslavio 58. rođendan, već ima dva sina. Šesnaestogodišnjeg Kal-Ela (kako inače glasi pravo ime Supermena) dobio je u trećem braku sa južnokorejskom glumicom Alis Kim, dok je stariji Veston (31) kruna kratke veze sa koleginicom Kristinom Fulton. Bio je i u braku sa Patrišom Arket, Elvisovom ćerkom Lizom Mari Prisli, a od šminkerke Erike Koike razveo se posle samo četiri dana.

Prilična razlika u godinama srećnom paru očigledno ne smeta, štaviše, vredno rade na proširenju porodice. Beba, čiji pol nije saopšten, biće njihovo prvo zajedničko dete.

Pročitajte: Nikolas Kejdž - Bio sam previše pijan, hoću razvod

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin