Vlada Vuksanović davno je shvatio da se sreća ćuti: Pogledajte fotografije i biće vam jasno u kakvom luksuzu živi (foto)

Vlada Vuksanović davno je shvatio da se sreća ćuti: Pogledajte fotografije i biće vam jasno u kakvom luksuzu živi (foto)

Autor: | 22/09/2021

0

Vladimir Vuksanović skućio se sa suprugom Dahianom i decom na donjem Dorćolu, a osim što im do centra grada treba pet minuta hoda, mogu se pohvaliti da imaju pogled od “milion dolara”.  Sa njihove prostrane terase Dunav i sportski centar “25 maj” vide se “kao na dlanu”.

Instagram

 

Mladi par uredio je svoj dom u modernom stilu, a u prvom planu su udobni trosedi i fotelje jarkih boja. Stan je, zahvaljujući širokom prozorima, okupan suncem, a dodatnu blistavost daju zidovi u belim bojama.

Budući da mladi par ima dvoje male dece, ćerku Valentinu i sina Teodora, u njihovom stanu sve je podređeno najmlađima, pa se igračke i dečje potrepštine mogu videti na svakom koraku.

Pročitajte: Dahi Vuksanović ima super trik - Kako napraviti doručak sa Instagrama?

Nekadašnji maneken i učesnik rijalitija “Survivor”, sa prelepom Latinoamerikankom venčao se u tajnosti, a i danas vešto izbegavaju medije.

- Poučen ranijim iskustvom shvatio sam da se sreća ćuti. Oboje smo želeli svadbu u najužem krugu ljudi, mnogi su znatno kasnije saznali da smo u braku - ispričao je Vlada jednom prilikom.

Ipak, kako su oboje prilično aktivni na društvenim mrežama, lako se može steći uvid u njihovu svakodnevicu. Vlada i Valentina nastavili su da vode aktivan život i nakon što su se ostvarili kao roditelji, pa često objavljuju fotografije sa putovanja, na koja odlaze u proširenom sastavu.

Pročitajte: Ponosni tata jedva savladao emocije - Ćerka Vlade Vuksanovića napravila prvi korak ka odrastanju

- Supruga se odlično prilagodila životu u Srbiji. Poreklom je iz Dominikanske republike, ali je dugo živela u Švajcarskoj. U Beogradu je stekla nove drugarice, imamo i zajedničke prijatelje, izlazimo. Počela je da uči srpski i dosta dobro joj ide, učim i ja španski, a u međuvremenu se sporazumevamo na engleskom - kaže Vlada.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin