Ljubi joj ruku i ne dozvoljava da izgubi ulogu princeze: Najvažniji muškarac u životu Mione Marković je on (foto)

Ljubi joj ruku i ne dozvoljava da izgubi ulogu princeze: Najvažniji muškarac u životu Mione Marković je on (foto)

Autor: | 13/09/2021

0

Tata Mione Marković proslavio rođendan

Iako potiče iz porodice čiji su članovi ostavili trag kako na umetničkoj, tako i na društveno-političkoj sceni, glumica Miona Marković karijeru je počela da gradi ne oslanjajući se na slavne pretke. Dobrica Ćosić bio joj je deda-stric, deda po ocu Jovan, pisao je scenario za čuveni serijal „Žikina dinastija“, a na tom polju podjednako uspešna je i njegova ćerka Milena, Mionina tetka.

Pročitajte: Miona Marković - Ako smatrate da je nešto bilo sudbinski, sami ste mu dali taj značaj

Luka Šarac

 

Na pitanje smeta li joj kada se uz njeno ime nađe odrednica „ćerka Predraga Markovića“ lepa glumica nam je u jednom intervjuu rekla:

‒ Ne mogu da pobegnem od svog porekla i porodice, niti želim. To što sam dete poznatog čoveka ima svoje prednosti i mane. S jedne strane, brže te primete, s druge, veća je odgovornost. Na ruku mi ide to što je moj tata istoričar, samim tim izbegla sam poređenja koja neminovno prate decu glumaca.

Pročitajte: Miona Marković o odnosu s majkom - Najgora sam prema njoj, ali ona nije zlopamtilo (FOTO)

Tata Mione Marković, Predrag Marković, jedan od najvećih autoriteta na polju istorije u Srbiji, ujedno narodni poslanik, ovih dana proslavio je 56. rođendan, a tim povodom ćerka mu je, uz zajedničku fotografiju, uputila emotivnu poruku:

„Moj nežni otac, koji svoju ćerku uvek ljubi u ruku, čime joj ne dozvoljava da izgubi ulogu 'princeze', čak i kad ona misli da to više nije moguće jer, zaboga, sada je već mlada žena i nije više devojčica, danas slavi 56. rođendan. I da znaš, tata, koliko god ja prevrtala očima na to uvek se malo smešim jer baš je lepo biti princeza. I da, naravno, ja ću za tebe uvek biti i devojčica. Voli te tvoja kćer.“

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti