Novi estradni rat: Ivana Selakov tvrdi da ju je Aca Lukas prevario, duetska pesma uklonjena sa „Jutjuba“

Novi estradni rat: Ivana Selakov tvrdi da ju je Aca Lukas prevario, duetska pesma uklonjena sa „Jutjuba“

Autor: | 31/08/2021

0

Aca Lukas i Ivana Selakov – sukob u jeku promocije duetske pesme

Hitovi „Daleko si“ i „Omaklo mi se“ bili su rezultat veoma uspešne saradnje Ace Lukasa i Ivane Selakov. Vođeni parolom da ono što valja ne treba menjati, juče su predstavili novi, četvrti duet. Reč je o obradi Lukasove pesme „Svatovi“, koju je pevač snimio devedesetih godina.

Činilo se da Aca Lukas i Ivana Selakov imaju sjajnu poslovnu komunikaciju, ali ne i ovog puta. Naime, samo nekoliko sati po objavljivanju nove pesme Ivana se preko svog profila na „Instagramu“ obratila saopštenjem u kome se navodi sledeće:

Pročitajte: Ivana Selakov u nedoumici, pitala fanove za mišljenje

Ata Images

 

„Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi „Svatovi“. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa „Jutjuba“, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana.“

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin