Otac Britni Spirs izneo nove šokantne detalje slučaja starateljstva: Spasio sam je katastrofe

Otac Britni Spirs izneo nove šokantne detalje slučaja starateljstva: Spasio sam je katastrofe

Autor: | 25/08/2021

0

Otac Britni Spiris progovorio

Posle 13 godina agonije Britni Spirs ponovo može da diše punim plućima. Njen otac Džejmi saopštio je da odustaje od zakonskog starateljstva nad pevačicom, što znači da više nema pravo nad njenom imovinom.

Pod pritiskom javnosti, koja je tek nedavno saznala sa čime se sve nekada velika zvezda suočavala, a bilo joj je zabranjeno čak i da ostane u drugom stanju, Spirs se povukao, objasnivši da je sve to činio „kako bi zaštitio ćerku jer joj je očajnički bila potrebna pomoć“. Kako je istakao njegov advokat, nikada je nije primoravao na nešto što ne želi. No, od Britni smo čuli sasvim druge priče, zbog kojih je javnost stala na njenu stranu, a na kraju i sudija.

Pročitajte: Britni Spirs konačno slobodna, otac pod pritiskom javnosti odustao od starateljstva

Profimedia

Otac Britni Spirs progovorio - sve je bilo u njenu korist

Džejmi Spirs tvrdi da je priroda problema njegove ćerke znatno ozbiljnija i siguran je da bi mu javnost i njeni obožavaoci, kada bi znali o čemu je reč, bili zahvalni na svemu što je učinio za svoju ćerku.

‒ Nema sumnje da je starateljstvo spaslo Britni katastrofe, pružilo joj podršku kada joj je ona bila potrebna i ponovo sagradilo njenu reputaciju i karijeru – prenosi „Dejli Mejl“.  

Džejmi je istakao da niko nije svestan Britninih psihičkih problema, kao i problema sa zavisnošću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti