Suze u oku, srce se steže: Vladimir Grbić jednom fotografijom rasplakao javnost

Suze u oku, srce se steže: Vladimir Grbić jednom fotografijom rasplakao javnost

Autor: | 01/06/2021

2

Majka Vladimira Grbića će vas rasplakati 

Braća Nikola i Vladimir Grbić zadužili su srpsku odbojku, a svojim vaspitanjem i plemenitim duhom i dan-danas oduševljavaju sve. Iako odavno ne brane boje zastave naše zemlje na brojnih takmičenjima, sportom nisu prestali da se bave.

Pročitajte: ​Vladimir Grbić obožava svoju Saru - Želim od srca svima da budu "ukroćeni" kao ja

Porodica im je oduvek bila najveći oslonac, a otkako im je od posledica srčanog udara davne 2008. u 65. godini preminuo otac Miloš, nekadašnji državni reprezentativac Jugoslavije u odbojci, braća Grbić zauvek su izgubili deo sebe.

Majka Vladimira Grbića najveći je oslonac svojim sinovima 

Rodni Klek napustili su tragajući za boljim životom, ali ih i danas na kućnom pragu sačekuje i ispraća ona, majka Danica. Emotivan čovek velikog srca Vladimir Grbić zabeležio je dirljivu fotografiju u roditeljskom domu, a napisana poruka izazvala je burnu reakciju fanova. Malo je onih koji neće zaplakati.

„Naizgled obična slika. Naizgled obično selo. Naizgled neki obični ljudi. Ovako moja mama Danica ispraća svoje sinove od 1988. godine. Kao ona Džejova... refren koji naučiš napamet Nedelja i svi ste tu, a mene s' vama nema... svaki put boli... isto ili gore. Jedna slika hiljadu reči. Odrasli smo ljudi, imamo svoje porodice, ali se ovaj trenutak nikad neće promeniti. Briga majke za svoju decu. Njoj neizmerno hvala za svaku suzu koju je sakrila da mi ne vidimo, za svaku brigu izbrigovanu u tišini da mi ne primetimo. Starimo, ali učimo od onih na kojima smo zahvalni što ih imamo ili smo ih imali. E to je život i vrednost. Porodica“, napisao je proslavljeni odbojkaš uz dirljivu fotografiju svoje majke.

 

Komentari (2)

Loading
Gaga 15:46 04.06.2021
Odgovori

Divan covek, od njega samo pametne stvari moze covek da cuje i nauci i iz njegovog svakog govora vidi se koliko postuje porodicu, bravo.

Jelena '74. 23:46 24.06.2021
Odgovori

Divna osoba, vrstan pedagog i najdraži nastavnik iz moje osnovne škole. Neizmerno joj hvala što je generacije učenika nadahnjivala svojom ljubavlju i nesebičnošću. Usadila mi je ljubav prema matematici. Ponosna sam što sam imala čast da mi bude nstavnik. Zaslužila je takve sinove. Sve joj najbolje u životu želim!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti