Supruga i ćerka ne žive sa njim: Ovo je prava istina o braku Đorđa Davida

Supruga i ćerka ne žive sa njim: Ovo je prava istina o braku Đorđa Davida

Autor: | 20/05/2021

0

Supruga Đorđa Davida pevaču je podarila najveću sreću

Rok muzičar Đorđe David u braku je sa Anom Mirčetić, koja mu je 2014. godine rodila ćerku Stašu. Iako u brojnim intervjuima muzičar naglašava da je u njegovom privatnom životu sve kako treba, medije neprestano zanima zbog čega on ne živi sa suprugom i ćerkom. 

‒ Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje ‒ izjavio je svojevremeno David za medije, a izgleda da se na tom planu do danas ništa nije promenilo. 

Pročitajte: Stravičan scenario, velika tuga - Đorđe David preživeo, ali je njegov otac na mestu ostao mrtav

Đorđe i dalje živi u jednom, a Ana sa ćerkom u drugom stanu u Beogradu. Roker je sada otkrio o čemu se tu zapravo radi.

‒ Meni treba devojka koja dobro izgleda, koja je raspoložena i koja se, kada sam ja u pitanju, neće baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja, s druge strane, bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da bi to počelo da ruši tu neku čaroliju i da bi se ljubav u tom slučaju vrlo brzo ugasila ‒ iskreno je rekao Đorđe za „Grandnews“.

Pročitajte: Đorđe David - Ćerku viđam samo ispred zgrade

Đorđe smatra da muškarci u Srbiji moraju da budu vitezovi, a da bi žene trebalo da zadrže svoju slobodu.

‒ Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače; kada se našminka, pitamo je gde je pošla; kada se sredi, branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi, šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, verujte mi ‒ iskreno je zaključio Đorđe koji ne krije da obožava suprugu. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još