Da je Veljko bokser to svi znaju, ali ne i da se bavi ovim biznisom

Da je Veljko bokser to svi znaju, ali ne i da se bavi ovim biznisom

Autor: | 09/05/2021

0

Sin Cece Ražnatović voli borilačke veštine, suprugu Bogdanu, malog Željka, ali ima još jednu veliku strast – obožava pse. Ljubav prema životinjama ispoljavao je još kad je bio dečak, a folk zvezda svojevremeno je objavila fotografije malog Veljka kako bez trunke straha sedi u kavezu sa lavom.

Pročitajte: Dok javnost bruji o Cecinom dečku, Veljko Ražnatović majci uputio jasnu poruku

Instagram

 

Pošto divlje mačke ipak ne mogu da budu kućni ljubimci, mladi bokser posvetio se psima, posebno većim rasama, koje bi mnogi okarakterisali kao opasnije. U Titelu, na imanju koje je dobio od Bogdaninih roditelja, ima odgajivačnicu. Dakle, kada nije u ringu ili sa porodicom, Veljko se bavi svojim četvoronožnim prijateljima, kojima nekad na čuvanje poveri sina Željka, što je pre nekoliko dana pokazao i na „Instagramu“. Sa ljubimcima se često slika dok trenira u prirodi ili uživa na snegu.

Pročitajte: Porodica Rodić proslavila Đurđevdan Ceca i Bogdan nerazdvojni, novi dom Veljka i Bogdane u Titelu blista

Odgajivačnica u Titelu dom je i nekih rasa koje su kod nas bolje poznate tek kinolozima i strasnim ljubiteljima ovih životinja. Tu su argentinska i kanadska doga, vučji hrt, centralnoazijski i kavkaski ovčar, aksarajski malakli, engleski i francuski buldog, šarplaninac...

Pročitajte: Sin Cece Ražnatović isti otac - Iznenadiće vas šta je Veljko poklonio nasledniku (foto)

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin