Ruška Jakić progovorila o burnoj emotivnoj prošlosti: Nisam varala, rastajala sam se!

Ruška Jakić progovorila o burnoj emotivnoj prošlosti: Nisam varala, rastajala sam se!

Autor: | 17/02/2021

0

Ljubavni život Ruške Jakić priča je za roman. Nekadašnja televizijska zvezda sebe naziva triput srećno razvedenom ženom, ali se svojih brakova rado priseća.

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u "Radio Beogradu" i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - počela je priču voditeljka i dodala da se Dejan jedva odvažio da napravi prvi korak.

- On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: "Što se ne upozna?" Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana - priča Ruška i ističe da se porodica njenog prvog supruga nije slagala sa njegovim emotivnim izborom.

Pročitajte: Otkriven identitet mladoženje - Dame širom sveta žude za njim, ali on se ženi Ruškom Jakić

Ata Images

 

U njen život, nakon prvog razvoda, ušao je muškarac, sa kojim je dobila ćerku Anu, koja je danas njen centar sveta.

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - priča Ruška u razgovoru za "Kurir".

Posle drugog razvoda, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži nezaboravno detinjstvo.

- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka. Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila.

Pročitajte: Ko je čovek kome će Ruška Jakić u devetoj deceniji reći „da“?

Ata Images

 

Brak sa trećim suprugom potrajao je najduže.

- Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku. To je bio Voja Mulina, bubnjar iz Škulinog orkestra. Voleo me je beskrajno i bio je bezgranično ljubomoran. Kada je moja Ana imala tri-četiri godine, bio je tad sa njom u parku i ona ga je pitala da li može da ga zove tata. Razvela sam se kad me prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog srca je već izašao.

- Ja nikad nikog nisam prevarila, za mene je prevara prvo prevariti sebe i živeti u nekim lažnim iluzijama. Ipak, posle neke tri godine pozvala sam ga da popijemo kafu i rekla mu da on nije kriv zbog preljube, da sam tome više doprinela ja, jer sam ga ja uvela u svet u kom se nije snašao, gde je bio samo Ruškin muž.

 - Tad sam mu rekla da je prema mom biološkom detetu bio bolji nego njen biološki otac, moja majka i otac su ga obožavali. Kada je moja Ana došla iz Italije odmah je otrčala da ga vidi. Počeo je da plače kao lud, i dalje smo u kontaktu. Ni o kome od njih trojice ne mogu ružno da kažem - ispričala je ona.

Ata Images

Ipak, najveću pažnju privukla je najava četvrtog braka Ruške Jakić. Tokom jednog gostovanja u emisiji "Magazin In" Ruška je otkrila da je u ljubavi sa mlađim grofom, za koga će se udati.

Ipak, nakon što je medijima dala širu sliku ljubavi sa grofom, iskreno je rekla:

- Uvek sam bila sa onim kojeg sam volela, sa svojim muževima dok sam ih volela. Za mene je ljubav pokretač svega. Postoji prsten, još da se pojavi grof - bila je iskrena tokom intervjua za "Ekskluziv".

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti