Fotografija koja je "zapalila" društvene mreže: Olja Lević u do sada neviđenom izdanju

Fotografija koja je "zapalila" društvene mreže: Olja Lević u do sada neviđenom izdanju

Autor: | 03/02/2021

0

Lepa glumica Olja Lević, ulogom skromne Mile Galić osvojila je srca domaće publike. Ipak, fanovi su Olju na gostovanjima i tokom emitovanja serije "Igra Sudbine" uglavnom imali priliku da vide sa scenskom šminkom, koja dodatno naglašava njenu lepotu. Upravo zbog scenske estetike, na koju je Olja navikla svoju publiku, njena nova fotografija na "Instagramu" izazvala je pravu pometnju.

Naime, Olja je na popularnoj društvenoj mreži objavila fotografiju bez trunke šminke i čini se da je baš u takvom izdanju njena lepota još više došla do izražaja. Oljino "tajno oružje", široki osmeh i ovoga puta krasio je njeno lice, što je doprinelo da i bez trunke šminke njena harizma zrači.

Pročitajte: Olja Lević - Rekli su mi da donosim radost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Komentari nisu izostali, a među njima najčešći su komplimenti bili na račun Oljinog osmeha. Da su pozitivna energija i široki osmeh tajna njene lepote Olja je svojevremeno otkrila i za naš magazin, kada je na pitanje: "koji je najlepši kompliment koji ste ikada dobili?", kratko odgovorila:

‒ Rekli su mi da donosim radost.

U vreme kada je prirodna lepota postala prava retkost, Olja Lević baš takvim izdanjem još više je očarala publiku, koja je zbog njene prirodnosti i harizme već obožava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti