Kao da su sestre: Majka Marine Gagić izgleda kao devojčica (foto)

Kao da su sestre: Majka Marine Gagić izgleda kao devojčica (foto)

Autor: | 02/02/2021

0

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić, veoma je praćena na "Instagramu", a epitet lepotice, nosi sa ponosom. Prirodna crnka, vedrog osmeha i atraktivnog izgleda, več tri godine je u emotivnoj vezi sa Darkom Lazićem sa kojim ima preslatkog sinčića Alekseja. Iako je zbog veze sa Darkom, Marina postala poznata široj javnosti, o svom privatnom životu govori retko.

Život svoje porodice odlučila je da sačuva od radoznalih pogleda javnosti, ipak, Marina nije odolela da na svom "Instagramu" pokaže najvažniju ženu u svom životu. Na svom "Instagram" storiju, Marina je javnost upoznala sa prelepom Sandrom Gagić, a da u opisu fotografije nije napisala "mama", mnogi bi pomislili da je reč o njenoj sestri.

Pročitajte: Detalj koji je sve otkrio - Kako se Marina Gagić slaže sa Lorenom?

Instagram story printscreen @gagicmarinaofficial

 

 

Majka Marine Gagić zaista je prava lepotica. Atraktivna crnka, na koju Marina veoma liči, privukla je ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Mnogi su primetili da Sandra izgleda, kao da je samo nekoliko godina starija od Marine, dok su ostali komentarisali kako su njih dve pravi dokaz da "jabuka ne pada daleko od stabla".

Fotografija koja je na "Instagramu" napravila pravu pometnju, dokaz je da je genetika čudo. Marina je ista majka, a u genima joj je ne samo lepota, već i mladolik izgled, koji će joj u godinama koje dolaze biti najveći poklon prirode.

Pročitajte: Marina Gagić ne gubi vreme - Evo čime se sada bavi verenica Darka Lazića

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti