Ovako je Ema Stoun pobedila "čudovište" anksioznosti

Ovako je Ema Stoun pobedila "čudovište" anksioznosti

Autor: | 22/12/2016

0

Ema Stoun je imala velikih problema s demonima koji su vrebali u njenoj glavi.

Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije Holivuda trenutno uživa u pažnji koju dobija na temelju fantastičnih kritika za ulogu u filmu "La La Land". Upravo taj film će je, po svemu sudeći, svrstati među najozbiljnije kanidatkinje za osvajanje Zlatnog globusa i Oskara.

Ema Stoun, najsjajnija zvezda crvenog tepiha u Veneciji

Zbog svega toga Ema u poslednje vreme daje i mnogo intervjua, tako da je u razgovoru za "Rolling Stone" priznala da se nekad žestoko i mučno borila s anksioznošću, ali i otkrila da je taj problem sada iza nje.

- Kada sam bila devojčica, izluđivala sam roditelje s beskrajno mnogo pitanja. Kada ćemo jesti, kada će doći po mene nakon škole, da li će dan proći onako kako smo planirali. Kada sam odlučila da se borim s tim problemom, krenula sam na terapije kod psihoterapeuta, i na grupne radionice tokom kojih sam naučila da reagujem drugačije na pojavu anksioznosti. Nacrtala sam sebi zeleno čudovište na jedno rame i onda, kada bih se odala tom ludilu, osećala sam kako čudoviše "raste" i guši me. Međutim, kada bih okrenula glavu na drugu stranu i počela da razmišljam drugačije, čudoviše bi nestalo. Tako sam se naučila da nosim s tim osećanjima - ispričala je glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: ema stoun

Pročitajte još