Antonio Banderas zaljubljen u bankarku

Antonio Banderas zaljubljen u bankarku

Autor: | 18/01/2015

0

Koliko je Antonio Banderas srećan i zaljubljen govore nedavno sačinjene fotografije, na kojima zgodni glumac i njegova devojka, uspešna bankarka iz Holandije Nikol Kempel napuštaju restoran “La cocina de la Algarbia”, u njegovoj rodnoj Malagi. Posle prijatno provedenog dana na planinarenju, zaljubljeni par napravio je predah za ručak, a paparaci nisu propustili priliku da ovekoveče trenutak kada su izlazi iz restorana. O vezi između španskog glumca i njegove znatno mlađe devojke piše se neko vreme, ali Banderas nije želeo da javno priča o svojoj romansi.
- Moja deca su odrasla. Ja se razvodim. Jednostavno sam srećan, život je lep - bilo je sve što je pedesetčetvorogodišnji glumac želeo da kaže.
Španski zavodnik razveo se od Melani Grifit u junu 2014. godine, posle osamnaest godina braka, u kome su dobili kćerku Stelu koja ima sedamnaest godina. Kada su se prvi put pojavile fotografije poznatog glumca i njegove nove izabranice, u medijima se pisalo da neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu. Novim fotografijama, na kojima Banderas deluje srećno i zaljubljeno, potvrdio je da nije reč o prolaznoj vezi i da uživa u romansi sa atraktivnom Holanđankom.

Piše. Zvezdana Milovanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još