Antonio Banderas poriče da se zbog nove veze udaljio od kćerke Stele

Antonio Banderas poriče da se zbog nove veze udaljio od kćerke Stele

Autor: | 09/04/2015

0


Blistavu karijeru i pravatni život zgodnog Španca Antonija Banderasa nikada nisu pratili skandali, te je njegov umetnički rad uvek bio tema medija, sve do razvoda od dugogodišnje supruge Melani Grifit, sa kojom ima osamnaestogodišnju kćerku Stelu.
Početkom februara glumačkom velikanu uručena je prestižna filmska nagrada Goja za životno delo, što je doživeo veoma emotivno. Sa suzama u očima rekao je:
- Danas počinje drugo poluvreme utakmice mog života.
U dirljivom govoru, između ostalog, rekao je:
- Posvećujem ovo priznanje osobi čije sam najlepše trenutke života propustio, ali koja je još moje najveće dostignuće. Više nego iko drugi ona je platila cenu moje ljubavi prema kinematografiji i mog dugog odsustvovanja od kuće. Ovu nagradu posvećujem tebi, Stela del Karmen, i molim te za oproštaj.
Pedesetpetogodišnji umetnik tom prilikom odvojio je nekoliko minuta za razgovor sa ekipom časopisa "Hello!".
- Posao se ne završava na crvenom tepihu, posao se obavlja u hotelima, na putovanjima avionom, na filmskom setu... Propustio sam dosta događaja u vezi sa odrastanjem moje kćerke, što sada ne mogu da vratim. Ali, otpočeo sam novu životnu fazu. Ona sada ima osamnaest godina i situacija je drugačija.
Uporedo sa uručenjem nagrade Goja Banderasovo ime našlo se u medijima zbog govorkanja da su otac i kćerka zbog Antoniovog razvoda od Melani Grifit i započinjanja nove veze sa prelepom Holanđankom Nikol Kimpel počeli da se udaljavaju.
Od prošlog juna, proslavljeni glumac uglavnom boravi u Evropi. Snimao je film Altamirau Santanderu i promovisao ostvarenja "Automata" (poslednji film na kome je sarađivao sa Melani) i Sunđer Bob, a vreme je provodio i u rodnoj Malagi. Međutim, razdvojenost zbog poslovnih obaveza nije narušila Antoniov odnos sa Stelom. Njih dvoje su u svakodnevnom kontaktu, a on je nastavio da se viđa i sa Aleksandrom i Dakotom, Melaninom decom iz ranijih veza, za koju je uvek tvrdio da ih smatra svojom. Uz to, Antonio je duže boravio u Los Anđelesu za vreme brakorazvodnog procesa.
Nekoliko nedelja pošto je razvod obelodanjen, u julu i avgustu Antonio i Stela krenuli su putevima Inka u Peruu. Bilo je to četvorodnevno putovanje koje se završava posetom ruševinama u Maču Pikču. Slavni otac i kćerka proveli su zajedno kvalitetno vreme, u predivnom ambijentu, ali njihovo putovanje se nije završilo tu, budući da su kasnije produžili u Svetu dolinu i grad Kusko.
Nešto pre Božića glumac se uputio u Los Anđeles da bi proveo nekoliko nedelja sa Stelom, zatim mu je uručena nagrada Goja, pa je putovao u London i Njujork, i vratio se kući u februaru.
U intervjuu za internet portal hola. com sredinom januara Antonio je otkrio:
- Stela je sada odrasla devojka, ima osamnaest godina. Sa njom i ostalom mojom decom, koja nisu moja biološka deca, čujem se svakog dana. Naš odnos nije narušen, i dalje ćemo se viđati. Porodica nije prestala da živi, daleko od toga.
U narednih nekoliko meseci očekuje ga premijera ostvarenja "Altamira" i "The 33", kao i snimanje filma u kome će tumačiti Pikasa, ali Stela je prioritet. Stoga planira da se preseli u Njujork.
- Sledeće godine Stela kreće na Njujorški univerzitet, tako da ću se verovatno tamo preseliti i biti joj bliže.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin