Kraljevski par pozvao sunarodnike na krštenje princeze Šarlot

Kraljevski par pozvao sunarodnike na krštenje princeze Šarlot

Autor: | 01/07/2015

0


Kensingtonska palata objavila je da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pozivaju narod na proslavu krštenja princeze Šarlot, koje će se održati u nedelju, u crkvi u Norfolku. Ovakvom odlukom poznati par koji pomalo zaobilazi tradiciju i živi prema svojim pravilima, iako su članovi kraljevske porodice, još jednom je potvrdio svoj pomalo "buntovni" karakter.
Ceremonija će biti privatnog karaktera, ali će narod moći da se okupi ispred Crkve svete Marije Magdalene u kojoj je 1961. godine krštena i Vilijamova majka, princeza Dajana, i tako pozdravi naslednicu trona. Ovim postupkom kraljevska porodica želi da se zahvali svima koji su podržavali Kejt tokom trudnoće.


Ovoj porodičnoj svečanosti neće prisustvovati samo princ Hari, stric malene princeze, koji će u to vreme biti na službenom putu. Britanski mediji zasad samo nagađaju ko bi mogla biti kuma maloj princezi, a moguće kandidatkinje su Pipa Midlton, sestra vojvotkinje Ketrin i princeze Beatris i Judženi, sestre princa Vilijama. Portret malene Šarlot napraviće čuveni fotograf Mario Testino.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još