Džastin Biber se izvinio: Sramota je što sam objavio fotografiju na kojoj sam nag

Džastin Biber se izvinio: Sramota je što sam objavio fotografiju na kojoj sam nag

Autor: | 15/07/2015

0

Pevač se izvinio zbog provokativne slike koje je postavio na Instagram prošle nedelje. Naime, Džastin Biber je objavio sliku na društvenoj mreži, na kojoj je obučen u crno, na glavi ima kapuljaču, a pored slike je napisao komentar u znak izvinjenja, kao i razlog zbog kojeg je obrisao sliku na kojoj se vidi njegova gola zadnjica.

Razlog zbog kog je obrisao provokativnu sliku nije zato što se stidi iste, nego zbog ćerke od njegovog prijatelja koja ga prati na instagramu.

- Hej, nisam izbrisao sliku jer mislim da je to loše, nego jedan od mojih pratilaca na Instagramu je ćerka mog prijatelja, i sramota je da gleda moju golu zadnjicu, a ja nisam ni razmišljao o tome - napisao je Džastin.

Podsetimo, prošle nedelje je pevač uživao na ostrvu Bora Bora. Kao i obično, svoje fanove je obavestio o odmoru putem društvenih mreža. Međutim, Biber je ovog puta jednom slikom šokirao fanove.

Džastin se slikao nag na brodu. Fotografija je nastala sa leđa, tako da je Džastinova pozadina došla u prvi plan. Biber se slikom pohvalio na Instagramu, a zatim je usledila bujica komentara.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 11, 2015 at 8:22am PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin

Najnovije vesti