Dženifer Aniston i Džastin Teru privatnim avionom otišli na medeni mesec

Dženifer Aniston i Džastin Teru privatnim avionom otišli na medeni mesec

Autor: | 07/08/2015

0

Nije prošlo ni 24 sata od malog venčanja, ali velikog iznenađenja koje su priredili svetu, a Dženifer Aniston i njen suprug Džastin Teru već su otišli na medeni mesec, verovatno s namerom da izbegnu medijsku pompu izazvanu konačnim stajanjem na ludi kamen. Mladenci su se juče u popodnevnim časovima ukrcali u privatni avion i, po svemu sudeći, otišli na svadbeno putovanje.

Dženifer i Džastin pošteno su se namučili kako bi venčanje bilo održano u najstrožoj tajnosti. To su uspeli da sakriju čak i od svojih sedamdesetak gostiju, članova porodice i prijatelja. Svima je rečeno da je reč o žurci povodom Teruovog četrdesetčetvrtog rođendana, koji je inače 10. avgusta, kako bi se pravi razlog zabave do poslednjeg trenutka sačuvao od medija.

Ni osoblje koje su unajmili nije imalo pojma o čemu je reč. Svega nekoliko ljudi od poverenja znalo je da dolaze na svadbu. Izvori tvrde da je planiranje ceremonije počelo još pre dva meseca, kada su se na večeri našle Dženifer, njena kuma i koleginica iz „Prijatelja“ Kortni Koks i pevačica Sija, koja je i zapevala na venčanju. Velika torta je stigla nakon ručka, a u pet časova pojavio se sveštenik. Ostali detalji još nisu poznati.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News

Najnovije vesti