Šarliz Teron slavi 40. rođendan: Najbolje tek predstoji

Šarliz Teron slavi 40. rođendan: Najbolje tek predstoji

Autor: | 07/08/2015

0

Iako je nedavno raskinula veridbu sa Šonom Penom, Šarliz Teron svoj jubilarni rođendan neće proslaviti sama. Društvo će joj praviti dve najvažnije osobe na svetu – četvorogodišnji sin Džekson i kćerka Avgust koju je usvojila pre nekoliko dana. Bio je to poklon od neprocenjive vrednosti koji je sebi namenila pred ovaj veliki dan u životu svake žene. A ako ste mislili da ju je razlaz sa Penom bacio u očajanje – prevarili ste se. Izdržala je ona mnogo teže udarce sudbine i trnje kroz koje je morala da prođe dok nije stigla do zvezda.

Ako postoji diva koja je u stanju da svakim svojim pokretom pokaže kako su četrdesete nove dvadesete, onda je to visoka lepotica sa juga Afrike. Reklo bi se da nimalo ne zazire od četvrte decenije, koja inače seje paniku u Holivudu. Više od polovine života provela je u šou biznisu i, posle svih tih ostvarenja krunisanih brojnim priznanjima, Šarliz je danas lepša nego ikad, srećnija nego ikad, samouverenija nego ikad.

Zahvaljujući urođenoj eleganciji, gracioznosti, lepoti i stilu, već je ubrajaju među besmrtnice, naslednice glumica koje su obeležile zlatno doba Holivuda, poput Grejs Keli ili Merilin Monro. O divu novog doba i apsolutnu kraljicu transformacija već godinama se otimaju prestižne modne kuće, reditelji, producenti. A za sve je kriv onaj “Monstrum”, kada je Šarliz dobila Oskara, kinematografija jednu od najvećih ženskih uloga svih vremena, a ostatak planete – novu kradljivicu kolektivne svesti. No, kako to vole da kažu u industriji zabave, najbolje tek predstoji...

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash News, Guliver/Getty Images
Tagovi: Šarliz Teron

Pročitajte još

Najnovije vesti