Holivudske zvezde nekad i sad: Blistav osmeh zahvaljujući estetskoj hirurgiji

Holivudske zvezde nekad i sad: Blistav osmeh zahvaljujući estetskoj hirurgiji

Autor: | 11/08/2015

0

Ništa tako ne može da nam pokvari celokupni estetski utisak kao vilica puna žućkastih i iskrivljenih zuba. Srećom pa holivudske zvezde polažu na svoj vizuelni identitet više nego na bilo šta drugo pa ih umesto krezavih gledamo sa savršenim osmesima.

TOM KRUZ

Pre nego što će postati holivudski srcelomac neverovatnog šarma i blistavog osmeha, Tom Kruz nije mogao da se pohvali savršenim osmehom. Pretpostavka je da je jedinicu koja štrči izjednačio sa ostatkom zuba pre nego što će započeti ozbiljnu glumačku karijeru tim pre što bi eventualno ovako mogao da igra samo u hororima B produkcije. I to čudovišta.

VIKTORIJA BEKAM

Gospođa Bekam je jedna od retkih poznatih osoba koju tabloidi, osim što kritikuju za sve i svašta, ponekad iskritikuju jer se retko ili gotovo nikada ne smeje na fotografijama. Moguće je da Viktorija vuče kompleks iz prošlosti kada njen osmeh nije bio savršen zbog problematične pigmentacije zuba, ali sada već nema razloga da se ne nasmeje. I to široko.

KIRSTEN DANST

Glumica Kirsten Danst prvu ozbiljnu filmsku ulogu zabeležila je još kao devojčica u filmu "Intervju sa vampirom" uz Toma Kruza i Breda Pita. Osim zbog izuzetnog talenta, reditelju je Kirsten mogla da upadne u oči i zbog savršenih "vampirskih" zuba što je bilo zgodno budući da je Kirsten u filmu igrala mladu vampiricu.

LINDZI LOHAN

Čini se da je izmenjena pigmentacija zuba najmanji problem koji muči mladu glumicu Lindzi Lohan. Lindzi je zbog poročnog stila života prepunog alkohola i droge često upadala u ozbiljne nevolje sa zakonom, pa čak nije mogla da izbegne ni zatvor. Za razliku od toga, žućkasta boja zuba može da se skine kod zubara, ali sa mrljama u karijeri Lohanove ići će malo teže.

NIKOLAS KEJDŽ

Ni holivudskom superstaru Nikolasu Kejdžu priroda nije dala savršen osmeh, ali zato zubar jeste.

ZAK EFRON

Glumac Zak Efron preko noći je izrastao u pravog zavodnika i holivudskog lepotana. U njegovom slučaju, dovoljno je bilo samo da mu zubar spoji razmak između jedinica, a frizer začešlja kosu na gore - i zvezda je bila rođena. Doduše, snimio je i nekoliko uspešnih filmova i serija pa je i to umnogome doprinelo njegovom "zvezdanom" statusu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin

Pročitajte još