Porodična fotografija nakon koncerta: DJ Skrileks ostvario želju deci Britni Spirs

Porodična fotografija nakon koncerta: DJ Skrileks ostvario želju deci Britni Spirs

Autor: | 11/08/2015

0

Pop zvezda Britni Spirs vratila se svom šouu Piece Of Me u Las Vegasu. Pevačica je zablistala na sceni puna energije i sa novim koreografijama, a bila je primetna i njena nova boja kose.

Britney je pokazala da je vredno vežbala za nove nastupe, a u set-listu pesama ubacila je i Pretty Girls, pesmu koju je početkom leta nastala u saradnji sa reperkom Igi Azaleom. Nastup ove megazvezde posmatrao je i popularni DJ Skrileks, koji se po završetku nastupa slikao sa njenom porodicom.

- Kakva duša! Skrileks, hvala ti što si gledao moj šou večeras. Ostvario si san mojim dečacima - napisala je Britni u opisu fotke koju je postavila na Instagram, a pored pop ikone i Skrileksa na fotografiji su se našli i njeni sinovi Šon Preston i Džejden Džejms, brat Brajan, kao i bratanica Leksi.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je Spirsova ofarbala svoju kosu, pa sada na sebi ima plavu, zelenu i ljubičastu nijansu. Ali, nije samo ona promenila boju, već i njen sin Džejden Džejms, pa su svi bili iznenađeni kada ga ugledali šatiranog.

Vidimo da se ova ekipa sjajno zabavila, a posebno nam je drago što pop zvezda uživa u svom životu i karijeri, u čemu joj ogromnu podršku daju njeni mezimci.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Britney Spears / Instagram hellomagazin
Tagovi: britni spirs