“Džipsi žurka” za Madonin rođendan

“Džipsi žurka” za Madonin rođendan

Autor: | 20/08/2015

0


Kako bi jedna žena za “buntovničkim srcem” (rebel heart) drugačije proslavila rođendan, nego glasno, veselo i, naravno, u Madona stilu?

Kraljica popa u nedelju je napunila 57 godina, ali nikad joj ne biste dali toliko. Niti izgleda kao da žestoko gazi šestu deceniju, niti se tako ponaša. Rođendansku zabavu o kojoj će se još dugo pričati, bar ako je suditi po fotografijama sa “Instagrama”, napravila je na svom imanju u Hamptonsu na Long Ajlendu. A tamo je sve bilo razuzdano i veselo, u pravom špansko-ciganskom stilu, kako je objasnila.

Medž je bila, pogađate, “ciganska kraljica”. Među gostima su joj bili i Keli Ripa i Endi Koen, a sjajno se provelo i njenih četvoro dece, posebno Roko, koji je svoj rođendan slavio nekoliko dana ranije.

Na torti je bila najavljena turneja, sa sve saltkim natpisom “Rebel Heart”. Pevačica je, između ostalih poklona, dobila i psa. Međutim, niko iz komšiluka nije došao da joj čestita. Umesto suseda je u sitnim satima stigla – policija, zbog prijavljene buke iz Madoninog dvorišta…

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Instagram
Tagovi: madona rodjendan