Wildest dreams: Tejlor Svift u novom spotu detaljno ispipala prezgodnog Skota Istvuda

Wildest dreams: Tejlor Svift u novom spotu detaljno ispipala prezgodnog Skota Istvuda

Autor: | 01/09/2015

0


Spot za pesmu "Wildest Dreams" Tejlor Svift je izazavao veliku pažnju kako zbog pevačice ali i zato što u njemu glumi zgodni Scott Eastwood, koji postaje sve traženiji model i glumac, a s obzirom na njegov atraktivan izgled, jasno je i zašto.

Spot odiše zlatnim dobom Hollywooda, dok brineta Tejlor glumi filmsku zvezdu, koja snima film sa zgodnim Skotom, a kako bi spot bio što atraktivniji, njih dvoje izmenilo je puno vrućih poljubaca. Iako njihova veza na kraju nema sretan završetak, uspomene ipak ostaju.

- Bilo je prekrasno raditi sa Tejlor. Ne samo da je ona zvezda, već i neko koga ponosno mogu da nazovem prijateljem. Genijalna je osoba i to je doista teško pronaći u životu. Kada pronađete tako nešto, ne puštajte - napisao je Skot na Instagramu.

- Ova pesma je najbolji primjer kako su se promenila moja očekivanja, kada je u pitanju ljubav. Sada kad upoznam nekoga i postoji hemija između nas, moje prvi misli su te, da kad se sve završi, da će me ta osoba doista pamtiti - priznala je Sviftova.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP hellomagazin