Antonio Banderas upisao prestižnu modnu školu

Antonio Banderas upisao prestižnu modnu školu

Autor: | 10/09/2015

0

Antonio Banderas iznenadio je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je nedavno objavio da je upisao jednu od najpoznatijih modnih škola "Central Saint Martins".

- Snimio sam 92 filma, i iako ne nameravam da prestanem da se bavim glumom, postoje stvari koje me već dugo zanimaju, a kojima ranije nisam mogao da se posvetim - otkrio je slavni Španac i dodao kako ga je rad na njegovom parfemu "Antonio Puig" inspirisao da krene u svet mode i dizajna.

- Svet parfema blizak je modi. Kada sam ušao u studio s modelima i odećom shvatio sam važnost onog što odevamo, važnost boja i oblika kojima možemo da pošaljemo neku poruku - izjavio je poznati glumac i otkrio kako su ga promene u privatnom životu naterale da ostvari svoje dugogodišnje želje, odnosno, da počne usavršavanje u području dizajna.

- Intenzivno, uzbudljivo, ozbiljno i zabavno u isto vreme. Najbolji period u mom životu - napisao je Banderas pored fotografija koje je objavio na Instagramu.

Antonio Banderas prošlog meseca napunio je 55 godina. Glumac poseduje vlastitu liniju parfema i upravlja španskom kompanijom "Puig" koja se bavi modom i parfemima.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Antonio Banderas / Instagram